G2 knuser gjennom LEC -sluttspill

Dette viser seg å være enda et flott år for G2 Esports, etter en historisk seier mot Rouge, i det siste spillet i League of Legends European Championship 2022 Spring Play-Offs. Dessuten så denne seieren g2 som ble kronet til mester i Europa for en rekord 9 th Tid og stivne sin posisjon som det mest dekorerte teamet i turneringens historie.

Etter å ha beseiret mangeårige rivaler Fnatic 3-0 i et spennende, ensidig semifinale-sammenstøt, bar G2 Esports sitt fart rett inn i finalen. Med et slikt løft av selvtillit, og et stjernespekket lag, var G2 rett og slett ingen kamp for Rouge, og sistnevnte ble raskt sendt 3-0 for å avslutte håpet om å løfte EM-pokalen. Er du misunnelig på G2 ennå? Ikke bekymre deg, du kan ha plasseringskamper Spilt av en profesjonell og alltid plassere på toppen!

For å gjøre seieren enda søtere for G2, spilte de disse sluttspillfinalene foran et levende publikum. Ganske annerledes enn da de tapte fjorårets finale, som ble spilt i høyden av koronaviruspandemien. Enten å ha tilstedeværelsen av mengden hadde noen innvirkning på teamet er noen gjetning, men de satte absolutt pris på at fansen hennes heier på dem.

Lec Spring Finals -spillet

På typisk G2-måte startet laget spillet med selvtilliten og ensomme sinn som fans har forventet av dem. Helt fra starten var Rouge i trøbbel. G2 startet spillet på den røde siden, og kjørte umiddelbart den velprøvde Ahri-Jarvan IV-kombinasjonen som de brukte, for å overveldende suksess, mot Fnatic i seriens semifinale.

Rouge prøvde å motvirke med en matchende midtbane, men deres manglende evne til å kontrollere botbanen viste seg å være deres angre. G2 Esports 'rookie -starlet -duo av Raphael "Targamas" Crabbe og Victor "flakk" Lilora var bare for gode til å kontrollere botfeltet for Rogue, og G2 var i stand til å sikre en rask rekke av kamper.

Rouge comeback

Det var en stråle av håp for Rouge i spill tre, som de startet veldig bra. De hadde 12 minutter med fullstendig dominans takket være helten til Malrang, som gikk på en imponerende drapsprad.

Ting så bra ut for Team Rouge til Targamas møttes med et øyeblikk av magi for G2. Hans raske og brutale trippeldrep stoppet Rouge sin fremskritt og plutselig var G2 tilbake i kontroll. På den annen side, med rangert vinn boostingtjenester Du trenger aldri å bekymre deg for å miste et spill igjen!

tillit til caps

G2 esports -legenden Caps beviste nok en gang hvorfor han er en så viktig spiller for laget. Spilloffene i 2022 Spring var nok en sjanse til å bevise hvorfor han blir sett på som en av de beste som noensinne har spilt spillet.

Hans komplette dominans av spill på Ahri var en glede å være vitne til, for eksempel da han ødela Rogue med et forhold 8/0/4 (Kill/Death/Assist), som ga ham MVP -prisen. Du kan nå oppleve hvordan det føles som å spille med en midtlaner som fullstendig overklasser opposisjonen ved å registrere seg for en duoqueue boosting -tjenesten.

Konklusjon

Neste opp for G2 Esports er den 2022 Mid-Season Invitational hvor de vil kjempe mot 10 andre lag for kronen. G2 får selskap av noen av de beste lagene rundt, for eksempel Istanbul Wildcats, og detonasjon Focusme, da de satte ut for å gjenvinne tittelen i Busan, Korea. Dommer etter sine forestillinger i Europa, bør G2 ha lyst på sjansene sine mot de asiatiske gigantene.

I mellomtiden sliter den tilsvarende NA-organisasjonen TSM med flere problemer, da de ikke bare plasserer på bunnen av LCS, men også får tilbakeslag for interne problemer .

More posts
22. juli 2020

Valorant Rangert System Forklart

Er du en fan av multiplayer første-person taktisk spill, Valorant? Formålet med Valorant er å arbeide i team på fem og forsøke å ødelegge motstanderens side. Etter hvert som du avanserer gjennom o...

Read more
24. august 2020

The Story of Reckful: Hvem var han?

Byron Daniel Bernstein er ikke et navn som de fleste vet. Men hans online alias var Reckful, og det var et navn folk anerkjent og jublet. Denne mannen ble født i 1989 og døde i juli 2020. Han er e...

Read more