Forventninger for 2021 lcs

2021 ser ut til å være en stor sesong for lcs. Tallrike lag er satt ut for å gjenoppbygge sine rosters med store stjerner i et år hvor ikke en gruppe kan kjempe det ut av gruppetrinnet på VM. Enkelte lag er på utkikket for å bryte seg inn i internasjonal konkurranse og innenlands suksess på fingertuppene. I kontrast ser andre ut til å forbedre innenlands før de går inn i de store spillene.

Lagvæske er de ledende prospektene i LCS

I denne klassen forventes lagene å kontrollere ligaen, eller i det minste ha en løp i playoffs, for å fange en internasjonal invitasjon. Disse klassene er de som gjorde det absolutte mest under offseasonen for å forsterke sin liste for å ta det beste i verden.

Lagvæske har bare lagt til to nye medlemmer, men disse spillerne ser ut til å være gode tillegg til det allerede kraftige laget. De har kjøpt Laner Barney og Lucas Tao Kilmer Larsen, som forteller oss at organisasjonen ønsker å lykkes internasjonalt, og fans bør ikke forvente noe mindre.

Begge lagene TSM og Cloud9, har sprutet store penger for å bringe inn utenlandske spillere som ikke bare bør vinne ligaen, men også gjøre en stor innvirkning utenfor ligaen. Endringer i coaching avdelinger for begge lag og fans bør forvente ekstraordinære forestillinger fra gruppene. Det siste laget i denne kategorien er de onde genuisene, som har forbedret sin liste med Jeong Eon-Young og Lee Dong-Geun. Dette laget skal sikte på høyere mål.

CLG er i håp om en 2021 lcs playoff kjøre

Denne organisasjonen ser ut til å gjøre dype løp i LCS-playoffs og bekymrende lag i høyere ranger for å skape et sted i den internasjonale konkurransen. CLG ser litt uvanlig ut på papir, men det skal skyte for et topplasser i den vanlige sesongen og en god playoff-løp. 100 tyver laget fire femtedeler av Golden Guardians Playoff-listen fra forrige sesong, og flyvest med sin håndfulle Cloud9-spillere som har konkurrert om titler eller på nivå med det nivået.

Dignitas gjenoppbygging i håp om forbedring for neste sesong

Disse lagene gjenoppbygger og gir spillere tid til å utvikle seg gjennom hele sesongen. Lagene ville være ekstatisk hvis de får en høy playoff-sådd eller til og med et internasjonalt utseende, men dette ville ikke trolig skje på grunn av at rutene de har opprettet.

Golden Guardians og Immortals er de to anerkjente utviklingslagene. Golden Guardians gikk under full rekonstruksjon i løpet av 2020 offseason og gikk for dobbelt på hjemmelaget talent ved å starte to spillere som kommer fra høgskoler. Immortals har brakt i David Challe, en nybegynner, parrer ham med en veteranimport jungler og to andre LCS-rookies for å forbedre denne sesongen. Den siste truppen som ønsker å gjenoppbygge er dignitas. Dignitas ser ut til å starte spillere i LCS-akademiet forrige sesong og bli undervist av to eksperter med over fem års erfaring i ligaen.

Organisasjoner tok leksjoner fra ligaens feil internasjonalt og planlegger fremtiden. Med alle de nye ansiktene og kravene ser sesongen ut til å gi mye spenning med potensialet til å dominere denne sesongen.

More posts
5. juli 2021

Historien om ratirl

RATIRL er en Internett-personlighet basert på Sverige. Han regnes som en dyktig, talentfull og giftig spiller som LOL-fellesskapet har kommet over så langt. Enten han er i jungelen eller i Botlane...

Read more