F.eks slår Mad Lions på Worlds 2022

Mad Lions kvalifiserte seg til Worlds 2022 til tross for at de aldri har vunnet et best på 5 sett. I deres mulighet til å bevise seg mot onde genier, slet Mad og mistet settet uten å ta en seier. Mad Lions var LECs beste lag i 2021. De overgikk konsekvent de to topp europeiske lagene, Fnatic og G2. De mistet også humanoid til Fnatic i 2022 og Carzzy til vitalitet.

Det har vært utfordrende å finne passende erstatninger for disse to spillerne gjennom 2022. Våren 2022 klarte ikke Mad det til sluttspill, men takket være Nisqys hjelp om sommeren og deres enestående ordinære sesongspill, de var i stand til å komme seg til verdener. De klarte imidlertid ikke å ta et BO5 -sett i LEC.

f.eks. Vs. Gal spill 1

Game 1 begynte med Bot Lanes som handler på nivå ett og utover, men de første havariene forekommer i Midtbanen etter en fantastisk Elyoya Swindle. Det var ikke mye action tidlig, og midt i spillet var EG foran i gull, men Mad var foran i Drakes. F.eks

I 2022 oppnådde EG endelig sin første seier over en LEC -tropp fordi ingen ble igjen for å forsvare den gale basen. Problemet oppsto da Nisqy forsøkte å flanke f.eks. Med en TP og ikke lyktes. Mens MAD prøvde å tvinge en baron, oppnådde f.eks tre fluktdrap og baronen, takket være en inspirert smite.

f.eks. Vs. Mad game 2

Elyoya scoret sitt andre første blod i serien, denne gangen i toppbanen, og ga jungeldominansen en gang til i begynnelsen. MAD fikk også den første Herald, men EG kunne svare med svindlene og få fordelen i penger på grunn av Jojos midtsett. Tidligere, da spillet startet, vant EG kamper og i kontroll over målene til tross for Mads beste innsats for å stoppe dem.

Da de startet en 20-minutters baron og vendte seg til kamp, ​​fant f.eks til og med en fordel. Etter da oppnådde de målet og økte ledelsen til mer enn 10K. Etter 24 minutter hadde de nok av en ledelse til å presse på mål mens de dykket sint på Nexus -tårnene sine.

f.eks. Vs. Gal spill 3

I spill 3 , imponerte den aggressive jungleren alle ved å campe armer i toppen og score to Tidlige drap. Mens Mad var siden som fikk den første Herald og den tidlige Drake ikke var et mål for noe lag, kontrollerte EG det tidlige spillet ved å finne drap gjennom kartet. Midt-spillet EG MAP-makroen var overlegen fordi de konsekvent vant Objektfagene.

De bestemte seg da for å starte Baron og søke etter konflikt. Bortsett fra dette lokaliserte de 5v5 de jaktet på, fikk en fire-for-null avtale og vant spillets første baron. Da de beleiret to baner med baron- og 10K -gullledelsen, ville ikke EG ikke la spillet ende for sent. De klarte å få ett valg på Kaiser, tilstrekkelig til at de dykket tårn igjen og fullfører sveipingen av EUs fjerde frø.

konklusjon

Nesten alle av oss var overrasket over at det faktum at MAD nådde verdens uten å vinne en Best of 5 -serie, ga dem en dårlig holdning. Mad kunne ikke beseire onde genier og avansere til gruppespillet på Worlds 2022, selv om han korrigerte det mot Saigon Buffalo. Det er alt du trenger å vite om f.eks.