Er doinb den beste lol-spilleren i 2021?

For mange år siden, da folk spurte som den beste spilleren i profesjonell LoL var, alle pekte Faker som den beste spilleren gjennom tidene. Den unkillable Demon King har brakt mange priser til SK Telecom en, å være en to-tiden vinneren Worlds Championship mester.

T1 led et fall, men. Selv om de er nå på vei til Worlds, er det nå flere lag ser frem til å overgå dem. Mens mange mennesker ser Showmaker som Faker etterfølger, er Doinb, for mange, den beste i 2021.

Spille en hyper-carry spill-stil, Doinb har vunnet popularitet siden 2018. Det er det året han vant Worlds. Han har tatt over Faker? Les denne siden for å finne ut!

Hva er de andre kandidatene for LoL Esports 2021 Beste spiller?

Vi har gjort opp en liste over noen av de beste LoL spillere i profesjonelle esports å sammenligne dem med Doinb og hans prestasjoner gjennom hele året. Hver og en av dem har mestret vinnere i sin rolle og har gjennomført sine lag mer enn én gang.

Faker

 • Role: Mid
 • Lag: SKT 1
 • K / D / A: 5.7
 • Region: LCK

  unkillable Demon Kongen Faker måtte være på denne listen. De fleste LoL Esports fans anser denne spilleren den beste spilleren i det hele tatt LoL profesjonell spillhistorien. Grunnen til det er hans evne til å flykte fra situasjoner som var en sikker kill for det andre laget, og hvordan han kan utspille sine fiender.

  Showmaker

  • Role: Mid
  • Lag: Damwon Kia (DWG)
  • K / D / A: 5.8
  • Region: LCK

   Showmaker er det tidligere verdener mester sammen med DMW. Det er ikke vanlig å se Showmaker miste i kjørefeltet fasen. Han har en tendens til å spille skalering vinnere som omhandler tonn skade på slutten av spillet, noe som gjør det en ting å bekymre seg for andre midten Lanners.

   urolig

   • Rolle: ADC
   • Lag: FNatic ​​
   • K / D / A: 9.1
   • Region: LEC

    Å ha den høyeste K / D / A i denne listen, er Opprørt en av de mest undervurderte spillerne i profesjonell LoL. Han har aldri vært i Worlds før. Men i sin debut i LMU, slo han noen av de beste AD bærer i verden, som er enda bedre enn G2 Rekkles.

    Doinb bedre enn dem? Hva gjør Doinb så bra?

    Bli hovedpersonen på denne siden, har vi Doinb. Spiller for FPX, har han allerede en Worlds Championship under beltet. Han ble plukket ut som en Soloq vidunderbarn, og er nå en av de beste spillerne i LPL.

    Ryze, Vladimir, og Orianna er noen av hans beste vinnere. Men det er hans Sylas den som absolutt sletter alle fra rift. Doinb alltid mål for å drepe og sørger for å få det, selv i urettferdige situasjoner.

    Hans makro spillet er også en av de beste i verden, bidrar hans team snu ugunstige odds. Er han bedre enn spillerne oppført før? Det er et vanskelig spørsmål å svare på, siden han ikke har spilt mot de fleste av dem. Likevel, hans evne til å spille LoL viser at han kan være.

    Konklusjon - Is Doinb Best LoL spiller i dette året

    Worlds 2021 er en perfekt mulighet for Doinb å fortelle alle hvor god han er. Men han er ikke bedre enn Faker i sin beste alder. Doinb har fortsatt en lang vei å gå gjennom hvis han ønsker å komme til det nivået. For å svare på spørsmålet ditt: Han er ikke den beste LoL-spiller i 2021 ... ennå. Men han kan endre dette i Worlds.