Er caps den beste vestlige lol-spilleren av all tid?

Fans av Rasmus "Caps" Vinteren ville hevde at sammenlignet med Luka "Perkz" Perkovic, er caps bedre av de to.

Hva gjør caps det beste?

Born Rasmus Borregaard Winther, denne 21-åringen fra Danmark har spilt liga av legender siden 2015. Han er for tiden medlem av G2 Esports og spiller som en midtlaner.

Ikke mange liga av legender fans vet at Capz er den yngre broren til medkonkurransedyktig gamer ryze, som spiller Dota2.

MVP og All-Pro Team

Å være bare 21, er Caps en pro-gamer som har klart å vinne MVP-prisen fire ganger fra Lega of Legends European Championship. Han har også hevdet det første All-Pro Team-prisen fem ganger.

Som medlem av G2 Esports var han en del av det eneste ikke-asiatiske laget for å vinne Midtsesongen Invitational (MSI), som tidligere har vært dominert av asiatiske lag.

Hvem er bedre? Caps eller perkz?

Dette er det millioner dollar spørsmålet som virkelig avhenger av hvem du spør. Noen ville hevde at caps spillestil gjør ham til det beste av det beste, mens Perkz er stil, er litt mer aggressiv.

Hvorfor?

Caps er en av de eneste spillerne som skal spille tilbake i verden finalen. Mens han kanskje har mistet, gjorde denne europeiske spilleren det som var svært få som har vært i stand til å gjøre. Samtidig er han også den eneste spilleren for å vinne MVP-tittelen to år på rad, men representerer to forskjellige lag.

Som liga av legendspilleren har Caps vært kjent for å gå fra midtbanen til BOT-banen.

Han spilte i utgangspunktet for fnatisk, men igjen for å bli med G2 Esports, som er laget som Perkz spilte med i fem år.

Perkz, men et år eldre enn caps, har blitt ansett som en kutt-hals-spiller, noen ganger blir sammenlignet med asiatisk spiller Godv som er sett på som en arrogant midtlaner.

Mens Perkz og Caps spiller forskjellige stillinger, vil Western League of Legends-fans som liker strategispill, foretrekker Perkz over caps.

perkz er vinnende profil

Fra høsten 2019 kom Perkz bare to andre spillere til å ha 1000 drep på ligaen av legender. Han slutter seg til eliten gruppen Rekkles og Jankos. I tillegg til å ha de fleste drap på Lega of Legends, er Perkz også den eneste personen å holde åtte liga of Legends Europe Championships.

Hvem tar første plass?

I begynnelsen av 2021 bestemte Perkz å forlate G2 Esports, som er det samme laget som Caps for øyeblikket spiller for. Perkz spiller nå for Cloud9 og har flyttet til USA. Caps representerer fortsatt G2 esports.

Mens caps har de mest 1ste ALT-PRO-lagene, vil noen hevde at suksess ikke kommer nær Perkz er åtte liga av legender Europe Championship-titler.

Caps er fortsatt veldig aktiv i Legen av legender, og som den yngre broren til Ryze, sier noen at det bare er et spørsmål om tid før caps kan konkurrere med suksessen til Ryze.

More posts