Endringer Kommer til League of Legends i 2021

League of Legends er et online multiplayer spill som opprinnelig ble utgitt for Microsoft og MacOS systemer. Siden introduksjonen til spillere over hele verden, har mange sett progresjon og forbedringer av spillet. I de kommende månedene, er 2021 kommer til å være en annen milepæl for League of Legends som det kommer til å være noen vesentlige endringer.

Hva er endringene?

Fans av League of Legends har ventet på sesongen 11 oppdateringen, og det virker som Riot Games er klar til å levere!

endringer som kan forventes ved League av Legends omfatter:

Nye elementer - Spillerne kan forvente nye Mythic og Legendary elementer på sine oppdrag. Mens endringene ikke er planlagt til 2021, har Riot Games har gjort det klart det kommer til å være en prøving og feiling som de har ennå ikke bekrefte eller bekrefte om alle nye elementer er tegnet kompatible.

Utfordringer - Spillere fra League of Legends kan forvente nye jungel utfordringer å takle. Spillere som er nye for League of Legends kommer til å nyte jungelen litt mer enn den eksisterende League of Legends-spiller. Hvorfor? Forbedringen av jungelen er ment å hjelpe nye spillere forstå League of Legend gameplay.

Andre endringer av jungle blant annet endringer av vesener innenfor, for eksempel, å endre skapning motstand. Elementer er også blitt fjernet fra hånd.

Disse endringene har vært lenge forsinket. For å sikre en forsvarlig utsetting av hele nye sesongen av League of Legends, Riot Games tar lanseringen bit for bit.

Tegn Forbedringer - Avhengig av tegn, kan spillerne forvente å se endringer i sine ferdigheter og krefter. Det er viktig å huske at selv om karakterene har blitt endret, de fortsatt krever elementer og erfaringspoeng for å komme dit.

Hvorfor gjør de Matter?

Lansering sesongen i kvartalene hjelper Riot Games sikre at endringer og forbedringer ikke påvirke gameplay. For eksempel er League of Legends utviklere å gjøre en betydelig overhaling av elementer og erstatte dem med nye. Det er imidlertid ingen garanti for at disse elementene kan påvirke eksisterende tegn og øker.

Dette er grunnen til Riot Games skaper pre-båter og modifikasjoner. Dette lar spillutviklerne se hvordan elementer reagere, og det lar sentrale aktører gi tilbakemelding til utviklere.

Den store avslører

League of Legends har eksistert siden 2009. Hver så ofte, er det endringer som forbedrer spillet brukeropplevelse og trekker i folkemengdene og øke spillet appell. I det siste har Riot Games generert hype rundt vesentlige endringer, erting av karakterforbedringer, og kartlegge endringer. Spillere kan alltid se etter hint om hva som skal komme, men ingen som egentlig vet den fulle opplevelsen før de spiller den nye sesongen.

Forvent det samme for 2021. Med en historie på din side, kan du forvente onde oppdateringer som gjør en mer enda bedre opplevelse. Selv med pre-lanseringer, er det umulig å vite hva Riot kommer til å gjøre med tilbakemeldinger fra spillere.

nedtelling til 2021 er på!

More posts
1. juli 2020

Beste Våpen Ved verdsettelse

Er du en fan av den første-person spill, Valorant? Hvis du er, vet du hvor viktig å ha riktig våpen er når det gjelder å skaffe seg erfaring og progresjon gjennom gradene. Avhengig av budsjettet, ...

Read more
19. juni 2022

Problemet med 2022 Vitality Roster

Team vitalitet ser ut til å ta LEC med storm, og forsterke denne forestillingen med den offisielle avsløringen av sin vaktliste for den kommende sesongen. Mistankene var der basert på lekkasjer, s...

Read more