Endringer i PBE for League of Legends

PBE for League of Legends 'patch syklus 11.7 er kommet, og det inkluderer retur av spillets berømte for alle modus.

Den for all modus i Legen of Legends er en begrenset tidsspillmodus som pits alle fem spillere i et lag mot samme mester. Denne unike modusen oppstod først i Lega of Legends i 2013 og har siden returnert flere ganger, sist i fjor. Det er også sannsynlig at 2021-versjonen bare kan være tilgjengelig i en begrenset periode.

Hver av de to lagene konkurrerer mot hverandre på et ligakort med en delt mester i den ene for all modus. Spillere konkurrerer i en 5v5-kamp, ​​som ligner den klassiske modusen i ligaen av legender. Den eneste forskjellen er at hvert lags mestere er identiske.

Stemplukk er metoden for å velge Champions i en for alle, og det er basert på den tilpassede spillet i Lega of Legends 'generelle utkast. Kampene kan også genereres og spilles som et tilpasset spill i denne spesifikke modusen. Andre kart kan velges i stedet for Summoner's Rift i de fleste tilfeller.

Etter forbud mot seks mestere får hver spiller mulighet til å stemme med sine lagkamerater for å bestemme hvilken mester de vil ha på deres gruppe. For den aktuelle kampen er mesteren med flest stemmer valgt. Hvis ingen mester mottar et enkelt flertall, er en mester valgt tilfeldig fra avstemningsbassenget.

Denne modusen er et velkomment tillegg til spillet som det tillater spillere å få en pause fra det generelle spillet og gropene seg mot venner og andre spillere i en modus som tvinger dem til å prøve nye strategier og mestere. Flertallet av langtids-fans elsker denne modusen, da det tillater dem å eksperimentere med noen av mekanikerne og mestere som de kanskje ikke ellers velger i et ekstremt konkurransedyktig rom.

Nykommere til serien kan også finne denne modusen som en fin måte å lære spillet på og finne sine favorittpersoner på en måte som ikke synes å være altfor konkurransedyktig. Det kan være vanskelig for spillere som er nye i spillet for å finne foten på grunn av den allerede etablerte og høyt kvalifiserte spilleren. Denne modusen gir imidlertid en spillmodus som ser alle spillere som bruker mestere som de kanskje ikke er for kjent med, og gir selv de nye spillerne en sjanse til å ha det gøy uten å bli drept.

bunnlinjen

Samlet sett er tillegget av denne spillmodus og oppdateringene som følger med for det velkommen av alle spillere av den langvarige franchisen. Å være i stand til å leke med mestere som du ikke har prøvd før på en mindre konkurransedyktig scene, er en fin måte å lære spillet på, og bare ha litt moro. Hvis du ikke allerede har prøvd denne spillmodusen, oppfordrer vi deg til å gjøre det. Det er virkelig massevis av moro, og du kan finne deg selv å sitte foran skjermen i flere timer uten å realisere det.