En for underdogs som Rogue til slutt vinner LEC

Hver sportslige disiplin for spillturnering har det ene laget som alle er enige om er flott, men ved en viss skjebnevridning har det aldri vunnet noe betydelig sølvtøy. I League of Legends EM (LEC) var Rouge det laget.

Rogue er en strålende gruppe unge spillere som teller Odoamne, en LOL -veteran og fantastisk spiller som et av teammedlemmene. Til tross for hans åpenbare talenter og den utrolige støtteenheten som han har, var Odoamne ennå til å smake på den ultimate seieren i Lec.

Before reading, you might want to learn about what competition Rogue had to overcome as this years has been one of the De fleste stablede år av Lec , hvor de fleste lag på papiret kunne ha vært utfordrere for pokalen!

Det er til en fantastisk søndag, på 11 th av september 2022 da alt endret seg.

Det tok tre forsøk, men de fikk det!

Gjennom årene har Rogue alltid spilt bra i LEC, men av en eller annen grunn har alltid blitt beseiret av turneringens eventuelle vinnere. Dette var deres tredje opptreden i finalen, med deres veteranspiller Odoamne hadde spilt i denne turneringen i syv år.

Imidlertid var tredje gang virkelig sjarmen i dette tilfellet, med useriøse graving dypt for å overvinne et veldig spenstig og talentfull G2 -team, de regjerende mesterne som overrasket alle da de knuste lec forrige sesong. Den magiske natten i Sverige vil for alltid forbli i hjertene til useriøse fans over hele verden.

Å vinne LEC var ikke jevn seiling

På typisk useriøs måte gjorde laget absolutt ikke ting lett for seg selv i årets LEC -turnering. Ankomst på baksiden av et ganske anstendig ligakjøring som så dem racke opp 11 seire og syv tap, ville ingen ha støttet Rouge for tittelen.

Rogue gikk inn i turneringen med et friskt ansiktet lag av spillere, inkludert Markos "Comp" Stamkopoulos og Kim "Malrang" Geun-Seong, en tidligere Damwon Kia-erstatning Jungler.

Til å begynne med så ikke tillegget av de nye spillerne ut til å være den beste løsningen for Rogue, da de kjempet for en smal seier over Mad Lions før de ble utklasset av eventuelle løpere G2.

Resultatet av dette smertefulle nederlaget var at den eneste veien til mesterskapet var ved å beseire Fnatic, et av krafthusene i Europa. Etter slik som dyster visning mot G2, forventet ingen virkelig at sammenstøtet skulle ende på noen annen måte, men med en rungende seier for Fnatic.

LEC-verdenen var imidlertid i en av opprørene i turneringen etter at Odoamne klarte å samle troppene sine og sette i gang et massivt angrep som til slutt ville se dem ta ned Fnatic i en minneverdig 3-1-seier.

Seieren tjente Rogue en omkamp med G2, og denne gangen kom underdogene forberedt. Å utarbeide Comp og Malrang viste seg å være en stor beslutning når alt kommer til alt som paret fikk slag etter slag for G2 -siden. Rouge gikk til slutt bort som 3-0 vinnere og LEC-mestere for første gang!

I det mellomtid I organisasjoner Historie.

Premien - 1 St frø på 2022 LOL World Championship

Årets premiebasseng ved LEC 2022 var en kul 79 999,68 dollar, et verdig beløp for enhver mester. Sjansen til å være 1 st frø i det pågående LOL 2022 verdensmesterskapet har imidlertid potensialet til å være mye mer verdifullt. Bare tiden vil fortelle hvor godt Rogue kan benytte seg av denne fordelen.

Vil du lære mer om Professional League of Legends? Sjekk ut artikkelen vår om den oppsiktsvekkende vinnende strek i årets T1-vaktliste ! < /p>