Dominansen av LCK kom til en slutt i Legen av legender

LCK var lenge den beste regionen i alt League of Legends profesjonell gaming. Men det tok slutt for noen år siden. Det er fordi de beste lagene i LCK betydelig redusert deres ferdighetsnivå.

Takket være at andre regioner som nevnte LEC og LPL ble viktigere i internasjonale esports. Disse regionene hadde muligheten til å bli bedre. Men det betyr ikke at den LCK er en enkel region å spille mot. Kan det gå tilbake til sine gyldne år?

Dette undergang av LCK skjedde for flere grunner, så det er vanskelig å si om det kan undertrykke de andre lagene som det gjorde i fortiden. Spillerne er bedre for hvert år, slik at hver dag som går er en dag som er mer vanskelig for konkurrenter å slå sine jevnaldrende.

Hold leser denne siden for å vite mer om denne saken!

Hva gjorde LCK så bra?

Som vi har nevnt før, har vi ikke bety LCK er en dårlig regionen nå. Men det er ikke den eneste regionen som vinner internasjonale turneringer. Hvis vi ønsker å forstå hvorfor det endret seg, er det viktig å vite hva LCK hadde i fortiden.

Worlds er den viktigste LoL turnering over hele verden. Alle la merke til LCK regjerte de andre regionene når de begynte å vinne Worlds mesterskap. Det gjorde dem den mest vellykkede regionen i denne turneringen. Denne regionen har seks champion titler i denne konkurransen.

Folk også begynte å legge merke til LCK grunn av SKT 1. Ingen ble overrasket da dette laget vant Worlds for første gang. Men gjør det tre ganger gjør det en historie skiftende lag som alltid kommer til å bli husket av både veteraner og ferskinger i dette spillet.

Suksessen kom, delvis, på grunn av det faglige nivået på Lol Prodigy Faker. Han regnes som den beste LoL spilleren i historien. Grunnen til det er hans mekanisk evne til å utspille andre mennesker. Vi har sett T1 velte kampene det var å miste mer enn 10k gull av forskjell.

mikro- og makro-spilling var lett for T1. Dette lagets spillere visste hva de skal gjøre til enhver tid. I tillegg hadde de en fantastisk trener. Men T1 var ikke det eneste laget til å vinne Worlds mer enn én gang. Samsung Galaxy Esports delt sitt selskap inn i to lag i samme liga.

Disse lagene var Samsung Galaxy White og Samsung Galaxy blå. Begge lagene vant Worlds, og de gjorde det to år på rad. Problemet er at T1 skiftet trener og redusert kvaliteten. Samsung Galaxy Esports fikk demontert.

Det representerte et stort tap i regionen siden andre lagene ikke var så bra i øyeblikket.

pakke opp -Hva blir det neste for LCK?

Samsung Galaxy kommer ikke tilbake. De gylne år når T1, SSB, og SSW vunnet alt er over. Men andre lag nå forbedre sine mekaniske ferdigheter og forbedre kvaliteten. T1 er utvinne fra sin undergang, og er nå kommer til å Worlds.

Damwon Gaming vant Worlds fjor. Gen G er et utmerket team, så vel. Kanskje LCK dominans epoken er endelig over, men andre lag må holde et øye med dem siden de er sakte kommer tilbake.

More posts