Den verste LCS -sesongen i TSM -historien

TSM (Team Solomid) hadde en dårlig prestasjon i 2022 LCS (League of Legends Championship Series) Spring Split, og det har vært snakk om spillverdenen i noen uker nå. På en måte er TSM på bunnen i plassering etter det hjerteskjærende nederlaget til GG (Golden Guardians) i uke to, dag to av sluttspillet. Off the Rift TSM hadde også problemer som grunnlegger og eier Reginald har blitt undersøkt for misbyggende atferd på arbeidsplassen .

Den sitter i bunnen sammen med sine arkiverte kalt CLG (Counter Logic Gaming). Dette er den verste LCS -sesongen i TSM -historien, og denne organisasjonen har nå gått uten en eneste seier de første to ukene av noen sesong.

I desember 2021 sa TSM at det holdt seg til Mingyi Spica Lu og topplaneren Heo Seung-hoon i løpet av 2022-sesongen. De er de eneste spillerne fra vaktlisten i 2021 som beholdes.

TSM kunngjorde at Edward Tactical RA er innstilt på å bli med i teamet. Han var den tidligere angrepsskaden som bærer spiller for lagvæske. Organisasjonen sa også at den hentet inn to kinesiske spillere (Wei Shenyi Zi-Jie og Zhu Keaiduo Xiong) for å runde opp vaktlisten.

Barnburner og Golden Guardians

Team Solomid møtte med Golden Guardians for den andre dagen av uke to i LCS Spring-splittelsen for 2022. Begge lagene var på 0-2, og Golden Guardians fikk to seire på rad for å komme ut på toppen. P>

Kampen var alt katt-og-mus da lagene kjempet for å vinne. Etter en 42-minutters slagsmål brøt GG TSM-nexusen. Imidlertid var det ingen som spådde at GG kunne vinne etter det første minuttet fordi laget ble presset bak TSM -linjene etter å ha invadert fiendens jungel.

Fortsatt, etter hvert som kampen gikk, var begge lagene nær når det gjelder drap og gullfordel. Totalt sett sikret GG Dragon Soul. Når som helst TSM gikk mot et nøytralt kartmål, tok GG bort en del av basen.

Som det siste slaget, prøvde TSM å bryte GG -basen med eldste dragen, men tapte.

Recap

LCS begynte 5. februar 2022, med TSM head-to-head mot EG (Evil Geniuses), som tok andreplassen for låseturneringen.

TSMs vaktliste deltok imidlertid ikke i den turneringen på grunn av reiselaterte problemer og visumproblemer.

I åpningskampen for vårdelingen, f.eks. TSM hadde en overveldende forestilling, som fortsatte inn i den andre dagen den første uken da den tapte mot Dignitas.

Uke to hadde store forhåpninger for at TSM skulle vinne mot Golden Guardians og Flyquest. Det skjedde imidlertid ikke.

Til tross for de fire tapene (rygg mot rygg), hadde TSM noen lovende øyeblikk under turneringen. I kampen med Golden Guardians plukket det opp mål og lukket gapet mens de presterte godt i lagkampene.

Topplaneren, Huni, sa at han forventet at TSM skulle slite under splittelsen og komme sterkt tilbake om sommeren. Han sa at teamet hans hadde færre timer å øve og mange språkbarrierer, men var sikker på å klare det. Å spille topp uten en god jungler kan være vanskelig, Duoq Boosting hjelper deg med å vinne banen .

Konklusjon

Mens TSM ikke gikk bra og sparket i gang den verste LCS -sesongen i TSM -historien, håper den å bryte sin tapende strek for uke tre når den går opp mot Cloud9 og Immortals.

Metabeskrivelse: Har du hørt rykter om at dette er den verste LCS -sesongen i TSM -historien? Vi har det lavt å hjelpe deg med å forstå hvorfor dette er sant.

More posts
11. august 2020

Mest populære League Streamere

Selvfølgelig er det uendelige League streamere som kan følges. Husk, League of Legends er et svært populært spill. Mange produsere innhold om det, og det meste av det er funnet på Twitch plattform...

Read more