Den første sesongen av Wild Rift Esports er her

I forrige måned Riot Games kunngjorde den første offisielle sesongen av Wild Rift Esports under en live stream dedikert til å fortelle alle de store nyheter og oppgraderinger som League of Legends kommer til å gå gjennom dette kommende året. Etter å ha avsluttet sesongen null, bestemte spillets skapere at denne sesongen kommer til å har åtte regionale konkurranser som er ment å filtrere ut de beste konkurrentene og grupper som har det som trengs for å kvalifisere seg til internasjonale arrangementer og vinne tittelen verdensmestere.

Leo Faria, leder av Wild Rift Esports, kunngjorde dette gode nyheter i løpet av siste League of Legends premiere. Denne artikkelen er ment å gjennomgå alle børsmeldinger og konkurransen kalender for resten av 2022. Hold leser å finne ut mer om dette.

Regioner Involvert

De første konkurransene består av regionale mesterskap i alle kontinenter, som begynte i slutten av januar, og kommer til å fortsette til mai.

Følgende kontinenter og regioner kommer til å være de som får til å konkurrere i det neste settet med turneringer for sesong en.

 • Nord-Amerika
 • Latin-Amerika
 • Brasil
 • Europa + Midtøsten + Afrika
 • Fastlands-Kina
 • Sør-Korea
 • Japan
 • Asia + Oseania

  Konkurranse Format-

  De regionale konkurranser er ment for talentfulle lagene til å bevise at de har det som trengs for å kvalifisere seg til Wild Rift IKONER Globalt Championship, som kommer til å bli holdt i Europa i sommer.

  Dette siste mesterskapet kommer til å ha den mest utfordrende nivå Gaming inne har sett i disse typer turneringer, som er ment å utfordre de beste spillerne i verden til å bevise seg verdig til å vinne tittelen Wild Rift verdensmester. < / p>

  Men bare åtte lag skal kvalifisere fra disse regionale turneringer. Andre 16 kan kjempe for sin plass gjennom Play-Ins scenen.

  Riot Games har ikke annonsert noen offisielle priser, men de nevnte en strålende Tryndamere hud for de eksepsjonelle spillere som avslutter sesongen vurdering gull eller høyere.

  Sesong Zero

  Du kan få en liten belønning hvis du deltatt i sesongen null av disse spillene. De spillere som nådde gullet tier og vunnet minst 10 spill kommer til å bli belønnet med et emblem for deres profil for å skryte om sine fantastiske gaming ferdigheter.

  Men husk at rekkene skal stilles som denne nye sesongen starter, men det kommer til å være en "myk rang reset". Ikke desto mindre er spillerne ikke kommer til å være i stand til å bruke den rangerte modus for rundt tre eller fire timer i løpet av overgangen fra sesong til sesong.

  Bunnlinjen

  Enten du velger å delta i denne sesongen eller se dine favorittlag konkurrere om den store premien, er du sikker på å ha mye moro mens du gjør det.

  Riot Games kommer ikke til å slutte å overraske oss med viktige kunngjøringer, og 2022 er så vidt begynt, så hvis du ønsker å alltid være i forkant av hver ny oppdatering på denne nye Wild Rift sesong, kan du holde et øye med resten av vår side. Du kommer ikke til å angre på det.

  Sjekk ut våre Wild Rift Styrking Services!

More posts