De beste CPUer og grafiske kortene for spill i 2021

Når det gjelder å handle for de beste CPUer og grafiske kortene for spill i 2021, kommer du til å balansere forestillingen og funksjonene som tilbys til budsjettet du har angitt for disse grafiske kortene og CPUer. Før vi kommer inn i de forskjellige produktene, vil vi fremheve, det er viktig at du forstår noen få shoppingtips for å sikre at du får de beste elementene som er mulig.

shopping tips:

Når du kjøper et grafikkort eller CPU, bør du vurdere:

AMD og Intel

Når du velger CPUer, kan du ikke miste med AMD eller Intel. Dette er spesielt tilfellet for AMD, da det gjør bedre CPUer. Likevel er forskjellen i ytelse mellom Intel og AMD utrolig minimal, spesielt når det gjelder spill. Med det som er sagt, er AMD kjent for å håndtere oppgaver som videoredigering raskere, som typisk fra ytterligere tråder og kjerner.

Klokkehastighet og kjerne nummer

Det er viktig å huske at klokkehastigheten er viktigere enn kjernetallet når det gjelder spill. Disse høyere CPU-klokkehastighetene gir bedre ytelse når det gjelder vanlige og enkle oppgaver, som spill. På den annen side kan flere kjerner hjelpe deg med å fullføre tidkrevende arbeidsbelastninger i et raskere tempo.

sammenkoblinger

Når det gjelder å kjøpe CPUer og grafiske kort, er det viktig at du ikke kobler en sterk CPU med svake grafikkort. Hovedårsaken til dette er at du skal motsette seg fordelene som er oppnådd fra denne sterke CPU, da disse dårlige grafiske kortene ikke forbedrer ytelsen.

Våre favorittparinger for de beste CPUer og grafikkortene for spill i 2021

Med det som er sagt, kan vi nå presentere deg med våre øverste sammenkoblinger som inneholder de beste CPUer og grafiske kortene for spill i 2021.

GTX 1050, 1650 eller RX 570

Når det gjelder å velge mellom disse forskjellige alternativene, anbefaler vi sterkt å gå med den nyere GTX 1650. Årsaken til dette er at det gir bedre ytelse og er tilgjengelig til en litt høyere pris. Mange kunder velger dette 1050 fordi du kan spare rundt $ 10 til $ 20, men du vil sannsynligvis angre på dette. Likevel, hvis du er heldig nok til å finne RX 570, bør du definitivt kjøpe dette over noen av de andre alternativene.

de riktige grafiske kortene

Med det som er sagt, kan du flytte på å velge grafikkortet ditt. Vi har to toppalternativer som tilbyr en høy ytelse uten en enda høyere prislapp. Her er våre toppvalg:

NVIDIA GeForce RTX 3080

Denne NVIDIA GeForce RTX 3080 er utstyrt med en økningsklokke på 1,710 MHz, en basisklokke på 1,440 MHz, CUDA-kjerner på 8 704, en minneklokke på 19 GT / S, og mange flere utrolige funksjoner. Likevel er det mye likt for sin utrolige Gen-On-Gen-ytelse, mens Ray Tracing ikke er et offer når du bruker grafikkortet.

AMD Radeon RX 6800 XT

AMD RADEON RX 6800 XT er utstyrt med mange utrolige funksjoner som ligner på NVIDIA GeForce RTX 3080 mens de er billigere, som alltid er et stort pluss. Den er også utstyrt med 4k excellence og arbeider for å forbedre din erfaring mens du spiller. Hva mer kan du be om når det gjelder et grafisk kort?

More posts
12. mai 2022

Hva er L9?

People in the League of Legends World har hørt om den beryktede L9 -klubben. Denne artikkelen forteller deg hva du trenger å vite om den, inkludert hvem medlemmene er.

...

Read more