De beste agentene i Valorant | Lås opp din første karakter

Valorant har blitt et av de beste FPS -spillene i bransjen i dag, med sitt realistiske spill og pittoreske kart.

Spillet sprengte på globale diagrammer allerede før lanseringsdatoen, og ga deg en ide om hvor populært det er nå.

Annet enn de ni forskjellige kartene og skinnene du får på Valorant, det som selger er det agentene du kan spille. Du kan velge fem auto-unlocked agenter når du kommer friskt inn i spillet, kategorisert i forskjellige spillstiler: Duelister, Sentinels, Controller og Initiator.

Denne guiden vil gi deg en oversikt over hver agent og hvilken du bør låse opp basert på din spesifikke spillstil.

Dine fem første agenter

Valorant kan for øyeblikket skryte av en full vaktliste med mer enn 20 agenter (( Med mer introdusert noen få måneder), men bare fem av dem er låst opp for nybegynnere:

  • Brimstone (kontroller)
  • Sage (Sentinel)
  • Phoenix (duellist)
  • Jett (Duelist)
  • Sova (initiator)

Det kan være forvirrende å forstå hva kategoriene betyr. Imidlertid kan du til slutt finne din preferanse ved å prøve ut hver agent i lave staksscener som Spike Rush eller ikke-rangert.

Den siste handlingen introduserte også Swiftplay, som lar spillere glede seg over en kort 5v5 -kamp på lavere innsatser, men med en mer diversifisert økonomi per runde.

agentkategori -sammenbrudd

Du kan lese om hva hver kategori innebærer under agentvalget før en kamp, ​​men her er en rask oversikt over å oppdatere minnet:

  • Sentinels

Denne stilen er best for de som liker å spille passivt. Sentinels er eksperter på å låse ned nettsteder og plante for lagkameratene. Hvis dette høres ideelt ut for deg, kan du prøve å spille salvie. Du kan låse opp andre vaktposter som Chamber, Killjoy og Cypher.

  • Duelister

Liker du å skynde deg og ta poeng for teamet ditt? Prøv duelister hvis du liker å legge press på motstanderne ved å få det første drapet. Lås opp de andre duellistagentene på vaktlisten hvis du likte å spille Jett eller Phoenix.

Reyna er en favoritt for mange nye spillere på grunn av hennes dominerende personlighet og ganske overmannede evner. På den annen side er Raze, Yoru og Neon også fantastiske valg.

  • initiatorer

Denne spillestilen er best hvis du vil sette teamet ditt opp for suksess ved å hente informasjon først. Initiativtakere som Sova og Kay/O er ganske vanskelige å mestre, men informasjonen de gir er avgjørende i High-stake rangerte kamper < /A>.

Du kan også prøve å spille de andre initiatorene på vaktlisten, nemlig Fade, Skye, Gekko og brudd.

  • kontrollere

Likte du å røyke anleggsstedet med Brimstone i din første kamp som nybegynner? Kontrollere er pålitelige for å skive opp kartet ved å blokkere fiendens syn nøye. Ta kontroll over kartet ved å spille andre agenter som Omen, Viper, Harbor eller Astra.

den beste kontrolleren for å låse opp

omen er en favoritt blant mange spillere for hans sjenerte og misforståtte personlighet. Hans mørke dekke (E) er best på mindre kart, gitt evnen har et begrenset område.

De andre evnene, som omhyllet trinn (c) og paranoia (Q), er flotte for forvirrende og blendende motstandere.

Til slutt, bruk hans ultimate, "fra skyggene (x)", for å koble runder ved å teleportere til planteplassen med bomben.

den beste vaktposten for å låse opp

Den franske agenten, kammer, er fremdeles en av de mest spilte agentene i Valorant -vaktlisten. Hans signaturevne, varemerke (C), er uten sidestykke for å blokkere chokepoints.

På den annen side er Headhunter (Q) en gylden pistol med utrolig ildkraft. Bruk Rendezvous (E) og Tour de Force (X) for å hjelpe lagkameratene dine med planting.

Den beste initiatoren for å låse opp

Kay/O handler om verktøyene sine. Undertrykk og oppdage motstanderne dine ved å bruke null/punkt (e). Bruk fragment (C) og Flash/Drive (Q) for å blinde fiendene dine når du skyver. Hans ultimate null/CMD lar deg gjenopplive Kay/O og undertrykker alle fiendens evner i et stort spekter når han lever.

den beste duellisten å låse opp

Spill aggressivt med Valorants 'mest dominerende agenter til øke rangering . Reyna's Devour (Q) lar henne påfalle mistet helse ved å konsumere sjelekuler.

Bruk avvisning (e) på en soul orb for å bli usynlig midlertidig. Du kan også bruke Leer (C) for å blinde enhver motstander innen rekkevidde av det lilla øyet.

Til slutt, utstyr sin ultimate, keiserinne (x), for å gå på en vanvidd og forsvinne helt etter hvert drap. Helsebaren hennes øker også til et maksimum med enhver oppsigelse.

konklusjon

Hver Valorant -agent har unike ferdigheter og lekestiler som raskt kan snu kampens tidevann. Med sine spennende spillemodus og innovative strategier, dominerer du spillet med en agent du ønsker. Mestre favorittkarakteren din og start vinne konkurrerende kamper i dag!

More posts