Bjergsen kommer tilbake til midtbanen for lagvæske

Bjergesn er en liga av legender veteran spiller med over ni års erfaring i feltet. Han har hatt en svært vellykket karriere som spiller og trener for alle disse årene, men han bestemte seg nylig for ikke å fortsette sin vei som trener, da han ønsker å gå tilbake til pro-spiller denne kommende sesongen.

Denne artikkelen er ment å vise frem alt om hans retur- og karriereprojeksjoner for 2022. Hvis du vil vite mer om dette, vær så snill å bli og fortsett å lese.

Bjergsens store retur

Selv om han tidligere hadde spilt med TSM for flertallet av karrieren, denne gangen, kom han ikke opp som medlem av deres lag. I stedet skal han spille med lagvæske, som representerer et stort nytt skritt i denne stjernens karriere.

Bjergsen har bevist sin verdi med dette nye laget på deres første kamp sammen, da han hevdet ni av lagets 11 drap på dagen.

Denne situasjonen har imidlertid tatt en massiv toll på TSM, da Bjergsen hadde vært en av lagets grunnlag for så mange år, og han hadde til og med del eierskap til det. Likevel endte kontrakten sin i november i fjor, og siden da har han skapt en ny karrierevei i forskjellige horisonter.

For det første vurderte han å forlate sin livslang stilling i midtbanen, da han ønsket å eksperimentere med et annet perspektiv på spillet.

Likevel, det endte med å bringe den gnisten til sin karriere, forlot ikke sin kjære posisjon i midtbanen, men gjorde det i et annet lag. Denne gangen hadde lagvæsken den utrolige flaks å ha en så talentfull spiller som han på sin liste, som har lønnet seg og skyve laget opp i resultatene.

Det var en utfordring å komme tilbake til feltet etter å ha gått tilbake i et år, så mange trenere har en tendens til å tro at de lett kan komme tilbake og være så god og smidig som alltid, men det er sjelden tilfelle. Bjergsen måtte bevise seg at han hadde det som trengs for å komme tilbake til konkurransedyktig spill, men for å gjøre det, måtte han gå gjennom intensiv trening på opptil 10 timers å spille.

Men det var ikke nok for ham. Han endte med å ta en intensiv bootcamp i Korea for å komme tilbake i form, hvor han intensivt ville dedikere seg til læringsfasen og teste hans grenser for å se om han fortsatt hadde utholdenheten som trengs for å trene som en proff.

bunnlinjen

Bjergsen er bare en av de utrolige pro-spillerne vi skal se i profesjonell gaming dette 2022, og han er tilbake i feltet for å bevise for oss hvorfor vi bør holde øye med ham for resten av sin karriere .

Hvis du vil vite mer om eSports News og League of Legends Pro-spillere, ikke nøl med å sjekke ut resten av siden vår. Nyt å spille sammen med våre premium boosters ved hjelp av vår Duoqueue Boosting Services !

More posts
28. november 2019

Blir det en League of Legends 2?

Bare i tilfelle en utvikler tjente retten til å tenke og vurdere å lage en oppfølger, er det Riot Games. Multiplayer Online Battle Arena eller MOBA-spillet i dette studioet populært kjent som Leag...

Read more