Beste Wild Rift Champions

Siden lanseringen av League of Legends: Wild rift , dette online multiplayer arena spillet har vært en hit. Det er fem på fem online strategispill hvor spillerne kan lagre seg fra hele verden. Wild Rifts mål er å, som et lag, ta på jungelen, ødelegge tårn for å nå det neste nivået mens du også eliminerer fiendens base. Hvis motstanderne kommer til sitt hovedkvarter før den andre, mister de.

Selv om spillet er relativt nytt, har det fått mange spillere oppmerksomhet som har vist god strategi og presisjon.

De øverste ville riftmestene når det gjelder å spille Lega of Legends: Wild Rift inkluderer:

Braum

betraktet Warden, Braum er egnet når du spiller Dragon Lane som støtte. Når du spiller med Braum, kan man forvente å gjøre mye magisk skade, så vel som mengden kontroll. Når du spiller Braum, er det best å bruke forsiden av livet, svakheten, lojaliteten og pakke en Hunter Keystone .

Lurer på hvilken svakhet som kan være for en slik tung hitter? Braum har en svakhet mot Soraka, Janna og Sona.

Noe å merke seg er at Braum regnes som utfordrende å spille ; Derfor, hvis du har ferdigheter, hvorfor ikke vurdere Braum?

darius

Darius referert til som hånden av Noxus , betraktes som en juggernaut og spilles vanligvis i Baron Lane som en fighter. Darius er et tegn som forårsaker høy fysisk skade. Når du spiller Darius, anbefales det å bruke Conqueror, Brutal, Spirit og Hunter Keystone .

Skulle motstanderen din bruke Akali, Teemo eller Olaf, kan du være i trøbbel som dette er Darius tre svakheter.

GRAGAS

Hvis du foretrekker Jungle Lane, bør du vurdere å bruke Graragas som din League of Legends - Wild Rift Champion. Betraktet som en vanguard, kan Gragas gjøre mye magisk skade og tilby publikumskontroll.

Når du bruker GRAGAS, bør du vurdere å bruke elektrokutt, svakhet og jeger Keystone. Skulle du ha GRAGAS på din side, bør du vurdere å legge til aske og malfitt som en styrke; Men Lee Sin eller Gragas er hans svakhet.

zed

Spillere som foretrekker midtbanen er mest sannsynlig å velge League of Legends Assassin Zed. Han gjør den mest fysiske skaden og tilbyr dyktig mobilitet. Når du spiller med ZED, er de ideelle runene electrocute, brutal og ånd walker keystones .

En svakhet til karakteren Zed er Kennen, Kali og Jax; Men ZED spiller bra med VI og Nasus.

ezreal

En markør i Legends League, Ezreal er en mester som Braum, spiller godt i Dragon Lane. Han gir blandet skade og god mobilitet. Når du spiller med ezreal, bør du vurdere å bruke Conqueror, Gathering og ManaFlow Keystones. Ezreal regnes som en av de mer pålitelige ville røftende tegnene.

Hva er en svakhet for denne gyldne mesteren? Draven, Tristana og Vayne er motstandere for å være forsiktige med.

Velge klokt i vill rift

I et spill hvor strategi er viktig, sørg for å vurdere din mester, så vel som deres styrker og svakhet. Det er en grunn til at disse fem mestere er de beste plukker, og det er fordi, til tross for deres mangler, er de fortsatt øverst i deres nivå.

More posts
8. juli 2020

League of Legends: Wild Rift

League of Legends (lol) fans har noe å feire i sommer med lanseringen av LoL: Wild Rift. Dette er en kommende kamp arena multiplayer spill som er sikker på å tiltrekke seg noen LoL spiller. Den be...

Read more
27. mai 2022

G2 knuser gjennom LEC -sluttspill

Dette viser seg å være enda et flott år for G2 Esports, etter en historisk seier mot Rouge, i det siste spillet i League of Legends European Championship 2022 Spring Play-Offs. Dessuten så denne s...

Read more