Beste Wild Rift Champions for nybegynnere

Wild Rift: League of Legends er nå tilgjengelig og nedlastbar på mobile enheter globalt. Som spillet ikke har noen mestere eller skinn, må alle spillere begynne fra grunnen av.

Etter å ha fullført opplæringen, kan spillere velge mellom de fem nybegynnermesteralternativene. Fortsett å lese for å bestemme de forskjellige mestere og hvilke faktorer som nykommer bør vurdere å velge den rette for seg selv.

Hvem er de fem mestere?

De fem mestere for nybegynnere å velge mellom inkluderer:

 1. Jinx - Bot Lane Marksman
 2. Blitzcrank - Bot Lane Support
 3. Ahri - Mid Lane Mage
 4. master yi - jungler
 5. garen - topp lane

  Jinx - Bot Lane Marksman

  Jinx er et alternativ for inngangsnivå for Marksman-tegn; Det er imidlertid ikke så enkelt som de andre gruppemulighetene. Marksman Champions er avhengig av skade med varierte streik og ferdigheter, men deres defensive og helsestatistikk er fattige. Denne mesteren er et kraftig individ i de ytterligere delene av spillet, men Jinx har mye trøbbel i banen. I kjørefeltet er hennes ferdigheter ikke veldig nyttige, og hennes automatiske angrep er dårlige uten gjenstander. Hennes nøkkelferdighet gjør at hun kan bytte mellom to våpen og læring som skytevåpen å bruke i bestemte scenarier tar tid.

  blitzcrank - Bot lane støtte

  Blitzcrank er en kraftig og rimelig lett å lære støttemester, noe som gjør ham til et utmerket valg for nykommere. Støtteposisjonen er fleksibel, og ulike tegn kan spille det, men hver enkelt mester har en unik måte å bistå markøren på. Blitzcrank er hjulpet av kroken, som fungerer ved å tegne motstandere mot ham, og sette dem i et sårbart sted. Mesteren kan ta dem ut, og tilbyr sin lane assistent nok mulighet til å håndtere skade.

  Ahri - Mid Lane Mage

  I Wild Rift er Ahri mid-lane startmesteren. Hun er ikke utfordrende å leke med; Men hun kommer med en læringskurve. Hennes automatiske streik forårsaker svært minimal skade, så hun avhenger hovedsakelig av hennes ferdigheter i kamp. Hennes enkle strategi er å bruke sin sjarm ferdighet til å gjøre motstandere hjelpeløs. Når hun får henne ultimate, utmerker hun seg på ganking og roaming. Ahri er et must-ha for mid-lane lag.

  Master Yi - Jungler

  Master Yi er en nybegynners jungler. Hans ferdigheter er enkle å utnytte; Imidlertid er oppgaven selv utfordrende. Junglers tjener kompetanse og gull ved å ødelegge jungelen monstre mens de også hjelper deres gruppe ved å ganke forskjellige baner. For å være klar over hvor man skal være i en bestemt periode, krever jungler utmerket miljøktess og taktiske ferdigheter.

  Spillere som ønsker å være Junglers, bør velge Master Yi på grunn av det faktum at han er den eneste nybegynnermesteren tilgjengelig i Wild Rift. Master Yi-spillere bør konsentrere seg om å ta vare på jungelen i stedet for å ganke, men de må ikke passere en enkel drep.

  Garen - Topp lane

  Garen er mest sannsynlig det ideelle valget for nykommere. Hans ferdigheter er effektive og raske, og Garen er tilpasningsdyktig. Spillere kan prøve ut ulike varemodeller på denne mesteren for å se hvilke effekter de mottar, inkludert en skade eller tankbygging.

  Garen er et utmerket alternativ for nye spillere som ikke er sikker på hvilken karakter du skal velge. Spillere kan ha det gøy med andre fasetter av Wild Rift uten å konsentrere hele tiden på å mestre sin mester fordi han ikke tar mye praksis.

  Hvilken mester skal du velge?

More posts
17. mars 2020

Hva er Adaptive Force i League?

Adaptive kraft er navnet gitt til effekter som øker enten evnen kraft eller halv skade.

Som et statistisk øker effekten er avhengig av hvilken stat spilleren har allerede fle...

Read more
6. juli 2020

LoL Clash Forklart

Clash er et spesielt fin idé som synes å være, for nå, ganske mye eksklusivt til League of Legends.

Den tjener som en in-spill turnering, men ikke på den samme måte som er ra...

Read more