Alt du trenger å vite om League of Legends Smurfs

I det store området League of Legends, eksisterer det et fenomen som vekker både tilbedelse og harme: smurfing.

I dette blogginnlegget vil vi fordype kompleksitetene i denne kontroversielle praksisen, og utforske hvorfor spillerne kjøper eller bruker Smurf -kontoer og diskuterer årsakene bak kjærligheten og hatet som Smurfs genererer.

Så, hva er en smurf?

For de som ikke er kjent med begrepet, er Smurfing når en erfaren spiller oppretter en ny konto for å spille mot lavere dyktige spillere.

Denne nye kontoen starter fra bunnen av, og plasserer den erfarne spilleren i kamper med lavere rangerte eller mindre dyktige motstandere. Begrepet "Smurf" har sin opprinnelse i de første dagene av online spill og har siden blitt anerkjent i ligasamfunnet.

Hvorfor bruker League -spillere Smurf -kontoer?

Det er flere grunner til at ligaspillere oppretter eller kjøp smurf-kontoer , hvorav noen er mer kontroversielle enn andre. Her er noen få vanlige motiver:

 1. Å praktisere nye roller eller mestere: Bare noen mennesker som maining one mester . Smurfing lar erfarne spillere prøve ut nye roller eller mestere uten å risikere å miste rangering på hovedkontoen. Denne eksperimenteringen hjelper dem å utvide ferdighetssettet uten å møte presset fra høyt rangerte spill.
 2. Å spille med venner i lavere rekker: Noen spillere lager Smurf-kontoer for å bli med på spill med sine lavere rangerte venner. Dette gjør dem i stand til å spille sammen i et mer avslappet miljø uten å frykte å dra vennene sine til mer utfordrende kamper.
 3. Å glede seg over en følelse av gjennomføring: For noen spillere er spenningen ved å vinne spill og dominere motstandere en betydelig motivasjon for smurfing. De kan føle seg oppnådd når de raskt klatrer opp i gradene og overgår mindre erfarne spillere.
 4. For å unnslippe lange køstider: høytstående spillere opplever ofte lange køer på grunn av et mindre basseng med lignende dyktige motstandere. Ved å opprette en Smurf -konto, kan disse spillerne finne kamper raskere.
 5. Hvor kjøper spillerne unranked -kontoer?

  For spillere som ønsker å dykke ned i smurfingens verden, tilbyr League of Legends Smurf Market en rekke alternativer. I denne delen skal vi utforske hvor spillerne kan kjøpe Smurf -kontoer, de forskjellige tilgjengelige typene og prisingen knyttet til hver.

  Hvor kan du kjøpe Smurf -kontoer?

  Mens du oppretter en Smurf-konto er relativt grei, kjøper mange spillere forhåndsutviklede kontoer fra nettsteder som våre for å spare tid og krefter. Det er forskjellige typer online plattformer og nettsteder som selger League of Legends Smurf -kontoer, for eksempel:

  1. Dedikerte LOL-konto Markedsplasser: Nettsteder som våre fokuserer utelukkende på å selge League of Legends-kontoer. De gir ofte garantier som øyeblikkelig levering, sikre transaksjoner og en rekke kontotyper å velge mellom.
  2. Markedsplasser for generelle spillkontoer: Disse plattformene selger kontoer for forskjellige spill, inkludert League of Legends. De kan tilby et bredere utvalg av kontoer, men kan mangle spesialisert kundesupport og garantier som er funnet på dedikerte LOL -kontoer.
  3. Online fora og lokalsamfunn: Noen spillere velger å kjøpe Smurf -kontoer fra andre spillere via online fora eller spillsamfunn. Selv om dette alternativet kan være rimeligere, har det en høyere risiko for svindel eller problemer med kontosvinning.
  4. Hva er typene LOL Smurf -kontoer?

   Det er flere typer Smurf -kontoer tilgjengelig for kjøp, catering til forskjellige preferanser og budsjetter:

   1. Unranked Accounts: Disse kontoene er utjevnet til 30 men har Likevel å delta i rangerte spill. De tilbyr en ny start for spillere som ønsker å kalibrere sin rang og er ofte det mest populære valget.
   2. Rangerte kontoer: Disse kontoene har en forhåndsbestemt rang (f.eks. Sølv, gull eller platina). De appellerer til spillere som ønsker å hoppe direkte i en spesifikk rang uten å måtte slipe gjennom plasseringskamper.
   3. High Blue Essence (BE) kontoer: Noen kontoer har en betydelig mengde blå essens, slik at spillerne kan låse opp mestere, runer og andre ting i spillet raskt. Disse kontoene er attraktive for de som ønsker å bygge et mangfoldig mesterbasseng eller tilpasse spillopplevelsen.
   4. Hvor mye koster Smurf -kontoer?

    Prisingen av Smurf -kontoer varierer avhengig av flere faktorer, for eksempel kontoens rangering, antall mester eller skinn som er ulåst, og mengden blå essens som er tilgjengelig. Her er et grovt estimat av hva du kan forvente å betale for forskjellige typer kontoer:

    1. Unranked Accounts: Prisene varierer stort sett fra $ 10 til $ 40, avhengig av mengden BE eller ulåste mestere/skinn.
    2. Rangerte kontoer: Disse kontoene kan koste alt fra $ 30 til $ 200 eller mer, avhengig av rang, ulåste mestere/skinn, og tilgjengelige være.
    3. Høye være kontoer: Prisene for høye være kontoer kan variere betydelig, og starte på rundt $ 20 og gå opp til $ 50 eller mer, avhengig av BE -beløpet og andre kontofunksjoner.
    4. hvorfor elsker folk lol smurfs?

     Det er flere grunner til at noen spillere setter pris på Smurfs:

     1. Læringsmuligheter: Å spille mot eller med en Smurf kan gi verdifulle læringsopplevelser for mindre erfarne spillere. De kan hente nye strategier, taktikker eller mesterspesifikke tips ved å observere Smurf.
     2. Smurfs i teamet ditt: Typisk kan det å ha en smurf på laget ditt øke sjansene dine for å vinne, ettersom de ofte har en mer omfattende forståelse av spillets mekanikk og strategier.
     3. Smurf -streamere og innholdsskapere: Mange populære League of Legends -streamere og skapere bruker Smurf -kontoer for å lage underholdende innhold. Seerne liker å se disse dyktige spillerne viser frem sine evner og klatre opp i rekkene.

     4. Hvorfor hater folk smurfs?

      På baksiden blir Smurfs ofte kritisert av følgende grunner:

      1. Urettferdige kamper: Smurfs kan skape en urettferdig spillopplevelse for mindre erfarne spillere som kan kjempe for å konkurrere mot dem. Dette kan føre til frustrasjon og motløshet, spesielt for nyere spillere.
      2. Giftig oppførsel: Ikke alle, men noen Smurfs viser giftig oppførsel , slik som med vilje taper spill eller plage mindre dyktige motstandere. Denne negativiteten kan sverte spillopplevelsen for andre og skape et fiendtlig miljø.
      3. Rangering av inflasjon: Smurfs kan bidra til å rangere inflasjon ved å kunstig øke rangeringen til vennene sine eller andre spillere i sine spill. Dette forvrenger det virkelige ferdighetsnivået til spillere og undergraver integriteten til rangeringssystemet.

      4. slutt tanker

       The World of League of Legends Smurfs er sammensatt og polariserende, med talsmenn og motbydere som lidenskapelig forsvarer sine synspunkter. På den ene siden kan Smurfs gi verdifulle læringsopplevelser og underholdning; På den annen side kan de skape urettferdige kamper og fremme toksisitet i spillet.

       Som spiller er det viktig å erkjenne at ikke alle smurver iboende er "dårlige" eller "gode." Hver Smurf -konto er drevet av forskjellige motivasjoner, og deres innvirkning på spillet varierer. Det er avgjørende å opprettholde et balansert perspektiv når du møter Smurfs og å fokusere på å forbedre spillingen og opplevelsen.