Voice Comms i League of Legends

Når du begynner å stå i kø i League of Legends, det er en viktig egenskap som du må ha. Spill for å vinne, og bare fokusere på deg selv som spiller.

Forutsatt at du er godt bevandret i samfunnet, etter når du velger å spille League konkurransedyktig, denne egenskapen bør ikke komme som en overraskelse; men det er alltid viktig å minne deg selv på dette i tider du blir vippet, for å maksimere dine vinnersjanser.

I dag skal vi ta en titt på en ofte undervurdert metode for å potensielt vinne mer i solo-kø: ved hjelp av tale Comms

Til tross for kontinuerlig diskusjon blant samfunnet siden begynnelsen av rangert kø, har Riot ennå å gjennomføre en innebygd stemmechat for League of Legends.

Når det er sagt, til en viss dette ikke holde dem tilbake fra å måtte kommunisere på rangert, og som et resultat kan du se en spiller lenke deres splid serveren til teamet fra tid til annen.

Spørsmålet er skjønt, bør du bli med?

Det er flere årsaker til at det kan anses som særlig fordelaktig å delta i en splittelse kanal i solo-køen.

Nemlig med tanke på at de fleste mennesker ikke gjør dette, kan du gi deg og ditt team et konkurransefortrinn over fienden.

Selv om det kan hevdes at ping og skrive i chat kan beløpe seg til tilsvarende effekten av å ha kommunikasjon, er det åpenbart at sanntid talekommunikasjon mellom lagkamerater er ikke bare raskere, men mer effektiv.

Det bør også bemerkes at i tillegg til å ha talekommunikasjon, være i stand til å høre dine lagkamerater stemmene humanizes opplevelsen av å konkurrere med dem. Dette, på mange måter, kan eliminere toksisitet som vanligvis ensues i League når folk kritiserer hverandre.

Det er altfor lett å glemme at folk du spiller med er faktiske mennesker, og å ha en stemme chat er en god påminnelse for det.

I tillegg til å ha konkurransefortrinn, skape eller utnytte en disharmoni serveren mens du spiller solo kø gir deg muligheten til å bygge nettverk selv med potensielle duo partnere eller venner.

Du kan installere bots, for eksempel en splid musikk bot eller mange andre til å bruke mens du tilbringe tid med andre i samtalen. I alt er det en rekke fordeler i å bruke en splid server eller noen annen form for talekommunikasjon mens rangeringen opp i League, og derfor det ikke bare anbefalt, men oppmuntret.

More posts
18. mai 2020

League of Legends: Plassering System

League of Legends er en av de største PC-spill i eSports. Det gir en taktisk gameplay og et bredt utvalg av vinnere, noe som gjør spillet unikt, intens og moro.

Det er imidlertid viktig...

Read more