Voice Chat i League

En av de viktigste verktøyene vi har i konkurranse gaming er stemmechat!

Det er det som skiller koordinerte lag fra ukoordinerte lagene i League of Legends og god duoens fra dårlige seg.

I min erfaring, voice chat kan være en stor avgjørende faktor i hvem som vinner kampen.

Personlig er jeg en fast tro på at alle som spiller duo eller flex konkurransedyktig, uavhengig av rang bør bruke voice chat. For meg, med vilje bor ute av kommunikasjon med ditt lag eller duo kø partner er en annen måte å ikke prøve deg vanskeligst å vinne.

I konkurranse gaming, du bør prøve deg vanskeligste å vinne! Det er hovedgrunnen til den modusen eksisterer. Det er flere andre moduser for noen som ønsker en mer uformell erfaring eller ikke føles som kommuniserer.

Men, når stemmechat ikke er tilgjengelig, hva skal du gjøre?

For solo kø, ping er den beste og raskeste måten å kommunisere med laget ditt! På bronse kanskje det ikke fungerer, men det er fortsatt en god vane å lære. Det koster ingenting å ping og er mye, mye raskere enn å skrive. Men det er for å markere at selv om du pinger mangler det ofte ikke nok.

Ved lav elo, og noen ganger i høyere elo, roaming er nøkkelen for klatring, og det er viktig å vite når du skal følge fienden midten Laner og når du skal pinge lagkameratene tilbake av stedet.

Det er mange morsomme unnskyldninger for ikke å være i stand til å kommunisere når du spiller, her er bare noen få av dem!

"Jeg har ikke en mikrofon." eller “Jeg har ikke råd til en mikrofon.” Mikrofoner har blitt svært billig gjennom årene, kan du selv plukke opp for mindre enn 5 dollar. Selvfølgelig vil det ikke være det beste høres, men det vil være raskere enn å skrive og lettere å kommunisere med laget ditt.

"Jeg trenger ikke å kommunisere med laget mitt eller duo” Selvfølgelig er det mulig å vinne uten stemmechat når du spiller med et lag eller i duo. Det er også mulig å vinne ved å spille med én hånd eller mens du sitter opp ned med føttene i luften. Selvfølgelig betyr det ikke gjøre noen av de tingene en god idé. Being i stemmechat, er rett og slett en fordel for de fleste spillere.

Nå, hva om negativer av å bruke voice chat ingame?

Noen spillere som bruker stemmen chat ingame tendens til å være mindre effektive og kan noen ganger mister oversikten over viktig informasjon mens du spiller. Noen spillere føler også som om de ikke kan konsentrere seg fullt når måtte fokusere på å snakke samtidig.

I konklusjonen, til noen spillere som ønsker å bli bedre på League of Legends, voice chat og kommunisere er det første skrittet. Uansett om det er gjennom ping eller talekommunikasjon, det kan bare hjelpe deg! Koordinerende ults, Summoner staver, teamfights og når til gruppen er all vital informasjon.

Takk til Vexera , en Splid Music Bot for å lage denne bloggen. Hvis du ønsker å legge til musikk til stemmen din kommunikasjon, sjekk dem ut.