Velkommen innkallere!

Som du kanskje allerede vet, er bare nettstedet nytt, ikke opplevelsen. Ved å stenge den gamle siden vår, klarte vi å øke ELO-boosting til et helt nytt nivå. For å gjøre det, gjorde vi følgende. Først av alt ga vi en ny mekanisme til nettstedet vårt som en kjerne. Nå er den i stand til å håndtere et stort antall kunder samtidig feilfritt. Vi økte også antall støtter, noe som betyr at supportteamet fra nå av vil prøve å hjelpe og hjelpe deg så snart som mulig gjennom live chat eller e-post. Hvis du har et spørsmål om ELO-boosting, ikke nøl med å spørre.

I tillegg til å forbedre supportteamet, som samarbeider perfekt med nettstedets kjernesystem, gjorde vi noen andre ting også for å forbedre brukeropplevelsen. Den klare nye designen ser bedre ut, men gjør det samtidig lettere å navigere på nettstedet. Vi har også endret strukturen på nettstedet. Før redesigningen var det en enkel, men sikker ELO-boostende webside. Nå gjorde den fornyede strukturen det mulig å plassere verdifullt innhold på hele nettstedet. Du vil finne dette innholdet veldig nyttig hvis du er ny på ELO-boosting, eller hvis du er interessert i hva vi gjør på BoostRoyal.com for å gi deg disse perfeksjonerte tjenestene.

Til tross for omarbeidelse, hovedideen og ånden til Boostroyal forble den samme. Kundeprioritet var en av våre viktigste prioriteringer. Vi prøver å oppnå en høy kundetilfredshet. Målet vårt er å gjøre hver klient til å føle seg unik og gi all den oppmerksomheten de fortjener. ELO-boosting-teamet anser jobben sin som veldig viktig, og de føler seg belønnet både økonomisk og mentalt etter å ha tilfredsstilt hver enkelt klient.

BoostRoyal tilbyr for øyeblikket 2 typer tjenester i ELO-boosting. Den første er divisjonsøkning som lar kunden kjøpe garantert nivå og divisjon, og den andre er gevinstøkning som gjør det mulig å kjøpe ønsket antall gevinster. Du kan lese mer om disse tjenestene og ELO øke seg selv på hovedsiden eller i menyen for boostingtjenester.

More posts
27. november 2019

ELO øker samfunnet

ELO boost har et konkurransedyktig marked med mange selskaper som tilbyr samme type tjenester. Fortsatt er det et samfunn som kaller seg ELO øke samfunnet. Siden Riot ikke godkjenner ELO-boosting, e...
Read more