Velkommen innkallere!

Velkommen innkallere!

Som du kanskje allerede vet, er bare nettstedet nytt, ikke opplevelsen. Ved å stenge den gamle siden vår, klarte vi å øke ELO-boosting til et helt nytt nivå. For å gjøre det, gjorde vi følgende. Først av alt ga vi en ny mekanisme til nettstedet vårt som en kjerne. Nå er den i stand til å håndtere et stort antall kunder samtidig feilfritt. Vi økte også antall støtter, noe som betyr at supportteamet fra nå av vil prøve å hjelpe og hjelpe deg så snart som mulig gjennom live chat eller e-post. Hvis du har et spørsmål om ELO-boosting, ikke nøl med å spørre.

I tillegg til å forbedre supportteamet, som samarbeider perfekt med nettstedets kjernesystem, gjorde vi noen andre ting også for å forbedre brukeropplevelsen. Den klare nye designen ser bedre ut, men gjør det samtidig lettere å navigere på nettstedet. Vi har også endret strukturen på nettstedet. Før redesigningen var det en enkel, men sikker ELO-boostende webside. Nå gjorde den fornyede strukturen det mulig å plassere verdifullt innhold på hele nettstedet. Du vil finne dette innholdet veldig nyttig hvis du er ny på ELO-boosting, eller hvis du er interessert i hva vi gjør på BoostRoyal.com for å gi deg disse perfeksjonerte tjenestene.

Til tross for omarbeidelse, hovedideen og ånden til Boostroyal forble den samme. Kundeprioritet var en av våre viktigste prioriteringer. Vi prøver å oppnå en høy kundetilfredshet. Målet vårt er å gjøre hver klient til å føle seg unik og gi all den oppmerksomheten de fortjener. ELO-boosting-teamet anser jobben sin som veldig viktig, og de føler seg belønnet både økonomisk og mentalt etter å ha tilfredsstilt hver enkelt klient.

BoostRoyal tilbyr for øyeblikket 2 typer tjenester i ELO-boosting. Den første er divisjonsøkning som lar kunden kjøpe garantert nivå og divisjon, og den andre er gevinstøkning som gjør det mulig å kjøpe ønsket antall gevinster. Du kan lese mer om disse tjenestene og ELO øke seg selv på hovedsiden eller i menyen for boostingtjenester.

More posts
27. november 2019

Etter ELO-boostet

Du har spilt League of Legends en stund nå. Du kjøpte en ELO boost og kom inn i drømmedivisjonen din. Så hva nå? Noen av våre kunder bare få et ELO-løft for å bare vise frem det skinnende laget, sid...
Read more