Velge en mester i LoL

League of Legends eller LOL er en av de populære online-spill i disse dager som i hovedsak fengslet interessen og oppmerksomheten til mange spillere over hele verden. Det er mange spennende aspekter av dette spillet og mange aktiviteter knyttet til det, og en av disse er å velge en mester.

Uansett hva du ønsket å være, en avatar av ødeleggelse, rovdyr i jungelen, eller om du har valgt en bestemt spillestil. Valgene er enorm, og disse inkluderer å velge din mester. I League of Legends eller LOL spillet, har du all rett til å velge en mester. Hvis du er en ivrig fan, kan du bli kjent med det faktum at det er hundrevis av LOL vinnere å velge mellom. Men du må merke seg at hver mester kommer med en spesiell blanding av lore, kunst og evner.

Velge Champion

LOL vinnere faktisk er knyttet til forskjellige roller, som er en klar representasjon av holdninger til strids. Disse er som følger:

 • Fighters - Det er de dishing ut og absorbere skader. Fighters engasjere seg nøye til den riktige krenkelser og balanse. Evner av jagerfly spille en rolle i å dempe eller forsterke skader som oppstår under større forhold.

  • Assassin -. Dette umiddelbart blir kvitt fienden mester ved hjelp av å trekke av de imponerende kombinasjoner av angrep og evner

   • Mage - Disse er i hovedsak avhengig av utnyttelse av ferdigheter kombinasjon i maksimere skader. Selv mage kan håndtere store skader, er denne myke og rømningsveier er vanligvis mangler. Mages er avhengig av de varierende staver i å maksimere erstatning for deler av angrep. Mages er utsatt når sine ferdigheter kjøle seg ned.

    • Marksman - skytteren angrep fra rekkevidden og utnytter sine evner til å opprettholde sikker og riktig plassering og som gir mer krutt. Skytter er definert med felles karakteristika som konsistente skader gjennom hele kampen, dyktig når det gjelder å holde en avstand fra fiender og glass kanoner med høy forsvar men med slutt lave forsvar.

     • Support - Dette er en slags LOL mester som er kjent for sin rolle i å manipulere slagmarker. Dette gjøres gjennom subtile måter i stedet for absolutte skade utganger. Dette tar kontroll i å gi syner og dikterer kart kontroll.

      Det er definitivt LOL vinnere som du kan vurdere. Det er fortsatt mange andre vinnere å velge mellom, slik at du bedre veie alternativene og bestemme nøyaktig roller som du ønsket å spille. Du har all den frihet til å velge mester som passer perfekt til deg.

More posts
8. desember 2020

League of Legends Runes Guide

Ett hundre femten millioner spillere liker Lega of Legends, en multiplayer online kamparena fra utviklerne av opprørsspill. Med over 140 mestere å velge mellom, har spillet forskjellige lagbaserte...

Read more