Valorant saken med Raze

Den bryllupsreise fasen er endelig over, det ville virke, og folk begynner å lufte sine klager og problemer med Opptøyer ny taktisk FPS, Valorant.

generell enighet om at spillet er usedvanlig godt laget. Det er polert utrolig for en BETA spill og kan bli lansert i morgen med ingen batting øye. Men det er ett poeng av contention at alle stjerneskuddene enn på Twitch og Twitter synes å være klagende om, og det er hvordan overmannet en viss karakter er.

Holdningen iført rakett sprengnings Raze har vært bane av mange en Valorant spiller eksistens den siste uken eller så. Hun er en offensiv karakter som er evner, i øynene til Summit, gå helt mot ånden av spillet, og vi må være enig.

Riot har gjort en god jobb når det gjelder å balansere evner i dette spillet. Nesten alle av dem er verktøyet og situasjonsbasert, noe som betyr at dyktige bruk av dem kommer til å hjelpe lagets strategi, men en enkelt spiller kan stole på dem som en krykke. Det er ikke tilfelle med Raze.

Mens de fleste andre figurer er avhengige av deres våpen som hoved avenue av skade, har Raze evnen til å avfyre ​​eksplosive raketter. Det er vel og bra, vi har sett det før-Pharah, Ash, og så videre. Problemet her er at Raze raketter drepe i ett skudd.

Arten av den evne lar Raze spillere å hoppe med hodet først på deres motstander, i det vesentlige flate-rulle deres ene på en skuddvekslinger. Gitt at spillet har blitt spesielt utviklet for evner til å være alt om verktøyet, har det vært en utbredt oppfordring til Riot for å slette tegnet.

Unødvendig å si, ikke forvent Riot til atomvåpen Raze ut av eksistens. Imidlertid har Riot dev teamet vært utrolig aktiv på Twitter og Reddit, å svare på klager og kritikk ivrig og uten forsinkelse.

Teamet har forsikret oss om at de arbeider med rebalansering Raze å være mer i ånd med resten av spillet, så det er bare et spørsmål om å vente å se hva som skjer.

Raze har et vindkast pakke, som gjør henne til å få ekstra høyde på kartet. Kombiner det med nesten uendelig mengde granater hun har og skadene kommer fra hennes sprutskader rakett, og du har en oppskrift for frustrasjon.

Alle hennes evner er skade håndtere på noen måte - alle av dem. Noe som gjør henne bare ren offensiv karakter i spillet, og enkelt den høyeste skade.

Som vi har sagt, er Valorant fortsatt i beta-fasen. Det er mange ting som kommer til å bli endret, for bedre eller verre, før spillet lanseres for publikum. Forhåpentligvis Raze blir truffet med nerf hammer før det skjer.

Opptøyer utvikler teamet har en etasjer historie, og et vell av erfaring når det gjelder å håndtere Esports titler, så vi regner det er ingenting å bekymre seg for, som er en følelse som synes å bli delt av den generelle massene, med taler volumer til tillit og tro at folk har satt i dette laget.

More posts
23. juli 2020

Hva er den høyeste rang i Valorant?

Med spillet Valorant, det er en rangert modus, som er lik som League of Legends og Counter-Strike. Dette spillet er fortsatt i sine tidlige dager, så det er vanskelig å si hva konkurrentene til sl...

Read more
27. november 2019

Øk din ELO med bevissthet

KART bevissthet er en viktig grunnleggende ferdighet i League of Legends. Å bli en høy ELO-spiller på spillet og nå divisjonen der du kan spille med de beste, først må du lage et sterkt grunnleggen...
Read more