Valorant Rangert System Forklart

Er du en fan av multiplayer første-person taktisk spill, Valorant? Formålet med Valorant er å arbeide i team på fem og forsøke å ødelegge motstanderens side. Etter hvert som du avanserer gjennom oppdragene, er poeng opptjent basert på suksesser, som deretter plasserer du og dine lagkamerater på et rangeringssystem.

rangeringssystemet er bare tilgjengelig på konkurrerende modus i spillet; Men for å angi konkurransemodus, du må kunne konkurrere i 20 runder i Unrated Mode. Etter at du har fullført de kampene, så konkurrerende modus låses opp, og du kan gjenoppta din progresjon gjennom gradene.

Valorant har et totalt åtte rekker, med hver rad har tre nivåer.

Rekkene, fra topp til bunn, er som følger:

 • Valorant
 • Udøde
 • Diamond
 • platina
 • Gold
 • Sølv
 • Bronze
 • Jern

  I Valorant, du kan kjempe mot andre spillere som er to rekkene enten over eller under rangeringen. Hvis du er en Diamond spiller, kan du spille med Valorant, Immortal, Platinum eller Gold.

  Hvordan du avanserer i gradene du?

  Det er ikke nok å bare vinne kamper i spillet - Spillet bruker algoritmer for å bestemme hvor du har vunnet disse kampene. Desto mer komplisert et spill er, desto større den dyktighet som kreves; Derfor, jo høyere du beveger deg i rangeringen. Tenk deg at du er i nærheten ferd med å miste til motstanderen din, men liksom mirakuløst beseire dem. Denne seieren kommer til å øke dine ferdigheter og bevege deg opp i nivåer i rekkene.

  Noe å huske på når du spiller Valorant og flytte opp i rekkene er at du kan skli ned i rekkene. Du kan også oppleve at poengene nullstilt. Vanligvis skjer en reset når du har vært inaktiv i mer enn 14 dager. Når det gjelder å slippe rekker, er dette normalt som den er basert på seier å miste forholdet. Jo flere spill du vinner, sammen med mer avanserte ferdigheter, jo høyere du kommer til å være.

  I ditt Valorant profil, det kommer til å bli en av tre piler indikerer om du flyttet opp, ned eller nøytral. Grønne piler indikerer din bevegelse opp, røde piler indikerer endringen ned, og grå piler indikerer en breakeven status. Med andre ord, flytter du verken opp eller ned i rangeringen.

  Valorant er et spill som er både strategi og ferdighet-basert. Å gå fra nivå til nivå og rang til rang, faktorer Valorant ytelsen både i individuelle kamper samt din generelle gameplay.