The Story of Reckful: Hvem var han?

Byron Daniel Bernstein er ikke et navn som de fleste vet. Men hans online alias var Reckful, og det var et navn folk anerkjent og jublet. Denne mannen ble født i 1989 og døde i juli 2020. Han er en amerikansk streamer på Twitch og brukes til å spille Esports profesjonelt.

Bernstein var jøde, som var hele hans familie. Faktisk hadde han to brødre som heter Gary og Guy, både eldre enn ham. Guy, den eldste broren, begikk selvmord i 1995. Dette førte Bernstein å ha anfall med depresjon, og til slutt, han fulgte sin eldre bror og begikk selvmord seg i 2020.

profesjonelle karriere

Bernstein, eller Reckful hvis du foretrekker det, var en del av World of Warcraft spillet. Han avsluttet på topp sted for hele seks sesonger. Faktisk, han nådde en 3000 fra første og endte opp med å vinne World of Warcraft 2010 turneringen fra Major League Gaming.

Et år senere, i 2011, utgitt Bernstein sin egen spill film kalt Reckful 3. Innenfor en enkelt uke, nådde over en million visninger. Som for hans død 2. juli 2020 har videoen nå om lag seks millioner visninger. Senere endte han opp med å vinne WarcraftMovies innhold for topp dyktig filmskaper. Spillere slutt avgi stemme over hvem som skal bli kalt årets spiller. Denne prisen gjorde ham falle enda hardere inn i verden av videospill.

I 2012 ble Bernstein driftsleder, utvikler og konsept designer for Feenix, som er en gaming mus selskap. Senere samme år, i oktober, skapte han en YouTube-kanal. Men det var en annen måned før han slapp sitt første video til streaming nettstedet. Det ble kalt Reckful. 5: Stack Taste for Blood

Selvsagt gjorde han ikke stoppe der. Selv om det ikke er mye kjent om ham mellom 2012 og 2017, var han hardt på jobb å spille poker og streaming videoene hans. Dette er hva som gjorde ham en masse penger.

I 2016, Bernstein kom inn i Unibet Open London pokerturnering. Han likte å spille poker, men han var ikke klar for de store ligaene. Til syvende og sist, mistet han raskt og fikk slått ut av setet. Så, i november 2017, Bernstein spilt på et veldedighets poker arrangementet, som ble sponset av PokerGO. ItsHafu vant konkurransen.

I løpet av samme år (2017), ble Berstein rangert som en topp 10 rikeste streamere i verden. The Gazette omtale rangert ham fjerde i listen. Selv om ingen vet sikkert, Bernstein selv påstander om at han hadde en formue på rundt $ 1,5 millioner. Også fikk han omtrent 50.000 visninger per stream.

I midten av 2018, utgitt Bernstein en podcast som kjennetegnet lang skjema intervjuer med en rekke gjester fra streaming og spillsamfunn. Det ble kalt Tea Time med Byron, og det var veldig populært. Faktisk hadde han Hikaru Nakamura og Pokimane som gjester. Det var seks episoder utgitt, og den siste ble sendt i mars 2020.

På tidspunktet for hans død, Reckful jobbet på et MMO. Heter Everland, ingen er sikker på hva det var om, annet enn at det fokusert på Ever spillet.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now

More posts
15. juni 2020

Førsteinntrykk Ved verdsettelse

Så er ventetiden endelig over. Valorant er endelig i hendene på de få heldige å få en beta-kode, og alle de store parykker i rykk og konkurransedyktig spillverdenen er allerede chipping inn med si...

Read more