The Future of LOL Game Unveiled

Utallige individer har møtt League of Legends, og de synes dette er et morsomt, dumt og konkurrerende spill. Mange har faktisk jobbet hardt for å levere ekte evolusjon av League of Legends, og gjennom positive tilbakemeldinger og kommentarer er det bare rettferdig å si at spillutviklere har skapt et flott spill som sikrer den mest spennende og raffinerte spillopplevelsen som bare League of Legends kan tilby.

Future of LOL Game Ifølge Founders of Riot

I følge nyere statistikk fra Riot Games har LOL samlet inn rundt 100 millioner unike og aktive månedlige brukere. Dette er en figur som til og med dobles siden lanseringen.

Noe veldig massivt ble utelatt av to menn Marc Merril og Brandon Beck, grunnleggerne av Riot Games, og har sendt MOBA-sjangeren stratosfærisk. Paret har ledet spillselskapet i ett tiår. De reflekterer nå i reisen og var Riot-selskapet med over 1,4 milliarder estimerte inntekter på vei neste gang.

LOL Champions 'bassenger har svulmet over 130 spillbare tegn. Er det nok, og vil opprøret slutte å tjene mer?

Ifølge Brandon Beck, er en av de vanligste utfordringene med å få inn flere mestere at dette kan øke barrieren for innreise i tillegg til mengden kunnskap du trenger for å holde spillet i gang. Hver gang de legger til kompleksiteter eller læringshindringer, tar de seriøst hensyn til kostnadene. De tenkte mye på kostnadene og bestemte at det er mange muligheter for å takle dette, men de vil krysse broen hvis de må. Selskapet ønsker ikke å ta raske avgjørelser på kort sikt.

Dette er grunnene til at selskapet fremdeles driver med mye omarbeid siden det tilsynelatende var; det er mange andre sjarmerende mestere som samler litt støv, eller det har gått en stund siden de vil tilbake, og de rørte ved dem.

League er i kontinuerlig utvikling, og enkeltpersoner kan forvente mer av League of Legends i fremtiden inkludert drastiske endringer de planlegger å implementere for å forbedre spillet og spillernes ultimate opplevelse. Framtiden til League of Legends er veldig lovende, og spillere kan forvente det beste fra dette spillet som spenning, moro, konkurranseevne og glede. Det antas at flere individer fortsetter å være hekta med dette spillet selv i fremtiden. League of Legends er virkelig en iboende del av spillsamfunnet, og dette forblir selv i de lengste årene fremover.

More posts
28. november 2019

Blir det en League of Legends 2?

Bare i tilfelle en utvikler tjente retten til å tenke og vurdere å lage en oppfølger, er det Riot Games. Multiplayer Online Battle Arena eller MOBA-spillet i dette studioet populært kjent som Leag...

Read more