The Future of Esports

I løpet av de siste to tiårene, har esports blitt en industri verdt over en milliard dollar. Spillerne er ofte kjendiser, og turneringene har skrikende fans fylle arenaen. Faktisk sponsorer ofte injisere penger inn i dette økosystemet.

Mens spillerne kan synes å være rockestjerner, esports skeptikere bekymre deg for at bransjen og lag opplever en boble. De samme menneskene er profittere fra suksess. Selv om enorme investeringer kommer til å flamme PR behov og øke verdivurderinger, dette til slutt lokker flere investeringer og holder spillene kommer. Dette indikerer at syklusen kommer til å gå på, men på et tidspunkt, alt ender. Investert parter lurer på hva det betyr for dem.

Vanligvis esports spillere er yngre og topp før. Grovt tidene falle mellom 17 og 25. Siden de er yngre, de er mindre modne og kan ha en kort eller ikke-eksisterende voksen karriere. Til syvende og sist, utgivere eier disse spillene. For eksempel, gjør NBA faktisk ikke egen basketball, men Riot gjør egne League of Legends.

Mens esports beregninger er mye annerledes enn tradisjonelle idretter, de er parallelle i en rekke måter. Faktisk, de er speilvendt fra tradisjonelle idretter. Derfor kan vi forutsi fremtidige problemer som esports bransjen kan se. Disse kan være:

LO

For de siste årene, en esports spillerens fagforening har blitt vurdert. Som med tradisjonelle profesjonell idrett, er individuelle lag og spillere kommer til å bli berømt og øke økonomisk og sosial innflytelse. Det bør være en kollektiv enhet der for å hjelpe. Selvfølgelig, har industrien å fortsette å gjøre godt for disse foreningene å få kraftige og store. Hvis esports aldri tar av, er spillerens fagforening ikke kommer til, heller.

Politisering

Esports oppdrar mange stjerner. Selvfølgelig kan dette fører til påtegninger for produkter, men berømmelse i denne enden av spekteret føre til politiske agendaer og bevegelser, så vel. Du er sikker på å se sosial rettferdighet aktivister på en rekke emner, som til syvende og sist kommer til å påvirke esports. For eksempel nylig, Ng Wai Chung (Blitzchung) ropte ut slagord som støtter Hong Kong under Hearthsmestere turneringen. Dette vil trolig fortsette, og på en finere skala.

Scandal

Åpenbart ingrediensene til en skandale er der. Esports spillere har en tendens til å være ungdommelig, og penger som står på spill. Det har allerede vært noen juks skandaler og trakassering forbud. Du kan også finne svindel påstander på enkelte spillere. Men de fleste av disse problemene har vært begrenset. Likevel, hvis esports fortsetter å vokse, potensialet for store skandaler er til stede. Husk, mange mennesker satse på esports, så det er mye penger på spill.

Konklusjon

Selv om det er vanskelig å spå om fremtiden for noe eller noen, det er sikker på å være noen grove lapper. Esports vil trolig fortsette og bli enda mer populært. Men det er behov for å lære leksjoner fra andre, mer tradisjonelle idretter. På den måten, betyr dette lovende næringen ikke falle fra hverandre før det enda blir startet. Selv om utfallet ikke gjenstår å bli sett, mener vi det er sikker på å fortsette så lenge den holder seg på sporet.

More posts
17. juni 2020

Valorant saken med Raze

Den bryllupsreise fasen er endelig over, det ville virke, og folk begynner å lufte sine klager og problemer med Opptøyer ny taktisk FPS, Valorant.

generell enighet om at spil...

Read more