The Amazing Win Streak av Schalke i LMU

The League of Legends eSports verden er alltid full av overraskelser. Vi har sett noen av de vifte favoritt lag pull-off fantastiske spiller i hver kamp, ​​og vi har også sett tilsynelatende miste lagene imponerende comeback og få seieren. Det mest spennende ting om LoL hendelser er at de er uforutsigbare, og alt kan endre seg i bare noen få sekunder med de rette strategiene.

En av de mest populære LoL arrangementer gjennom hele året er det League of Legends EM (LEC), der de beste lagene fra alle europeiske regioner konkurrerer om å se hvilken som kvalifiserer for League of Legends VM. Den årlige LMU har sett interessante kamper, skuespill, og vinne streker gjennom hele sin historie. I denne artikkelen skal vi gå gjennom den fantastiske seier strek til FC Schalke 04 i LMU Summer Playoffs.

Schalke Dårlig ytelse

Ting var ikke ser bra for laget da de kom av våren splittet. Da de kom i sommer splittet, de gikk ting av med mange nederlag, noe som skaffet dem et sted på bunnen sted. Lagets elendig koordinering og beslutninger ble straffe dem med selv de svakere motstandere, som var et problem hvis de ønsket å trives på slutten av sommeren splittet.

Fire uker senere, fikk Schalke sin første seier mot et Fnatic team, som også var viser tegn til manglende koordinasjon. Dette var imidlertid ikke nok til å trekke dem ut fra bunnen.

Hva Endret?

Bortsett fra bedre konsistens over senere spill, endret ting for Schalke da de innførte spilleren Erberk “Gilius” Demir som lagets nye jungler. Folk fortsatt tvilte på om den slags endring ville snu ting rundt siden Gilius ikke har en stor ytelse heller.

Men når Gilius fikk justert til lagets strategier, alt gikk så glatt som smør. Plutselig Gilius’ utrolige jungler spiller hjalp laget å begynne å tjene seier etter seier. Etter dette, analytikere konkluderte med at Schalke kunne lage et “mirakel run” til sluttspillet, med en slank 4,16% sjanse for å få det.

“Miracle” Run

Schalke fortsatt avhengig av de andre lagene prestasjoner å garantere en plass i sluttspillet, men de fortsatt ga den sitt beste i hver kamp. På slutten av splitten, Schalke gikk fra en 1-10 mister strek til en fremragende 8-10 og en plass i sluttspillet, og dermed oppnå mirakel løp. Lagets beslutninger og strategier hjulpet dem gå over de resterende ukene av split uten å tape en eneste kamp, ​​noe som er et fantastisk comeback i denne type arrangement.

Til slutt Schalke havnet på sjetteplass av LMU Summer Split, som tillater dem å konkurrere i 2020 LMU Summer Playoffs.

Konklusjon

Mens Schalke har gjort en enorm innsats for å snu ting rundt, de kunne ikke få en plass for 2020 LoL VM. Teamet knapt mistet sin plass å MAD Lions, som fikk den fjerde frø for mesterskapet.

Uansett de endelige resultatene, Schalke fantastisk comeback fra sin losing streak er noe å gjenkjenne og huske. Det viser oss at du alltid kan gjøre en bemerkelsesverdig comeback hvis du forbedre strategier og spillestil uansett omstendigheter.

More posts