Tarzaned - Den booster

Hvem er Tarzaned?

De fleste som gjør en karriere i League of Legends verden er stort sett de fine innholdsskapere, profesjonelle spillere eller artister. Noen derimot, følger en helt annen vei. Og slik bane ble tatt av Tarzaned, berømt NA booster som har nådd # 1 spot på NA stige flere ganger, som er i sesong 6, 7 og 8. Han er mest kjent for sine vanvittige mekanikere i svært intensive vinnere som Nidalee, og regnes for å være en av de beste Graves spillere gjennom tidene. En annen uatskillelig del av Tarzaned er hans toksisitet, seier handel og negative holdning til andre spillere generelt. Dette imidlertid ikke endre det faktum av hvor dyktig han er, og hans posisjon i stigen er ingenting, men et bevis.

Toxicity, forsterke, trusler og gjorde han noensinne reform?

Du kan enten hater eller elsker Tarzaned. Det er mange spillere som følger strømmen hans og anser seg selv for å være hans fanboys, som omfatter hans taktikk og holdning til sine egne spill. Andre forakter ham og se ham som en del av pesten som korrumperer stigen ved å misbruke systemet. Han er en full-time streamer, han gir coaching råd og er koblet med lav Nine, AKA L9, den mest giftige klubb kjent for de spillerne som antas å også være en boosters klubb. Han er veldig trygg, og hevder å være den jungler på det nordamerikanske serveren. Han ringte selv Dopa og Faker

’pen søppel’ i jungelen, sier han utklasser dem begge i jungelen. I 2016 ble han nektet en invitasjon på grunn av hans sterke personlighet og toksisitet. Han pleide å ha sin egen ‘dodgelist’, og var å betale folk (20 $ per spill!) Til int enkelte spillere han ikke liker på den tiden, som Tyler1. Han gjorde personlige trusler på hans sosiale nettsteder, ble utestengt flere ganger i spillet. Hans oppførsel har endret seg siden da, og Tarzaned selv hevder at han ønsker å spille faglig en dag. Han startet sin egen youtube kanal som han laster opp opplæring, coaching VODs høy Elo gameplays og deler sine tanker om spillet generelt. Han trente også noen profesjonelle spillere, og andre innholdsskapere som IwillDominate eller bukser er Dragon.

Han forandret seg, men er det nok?

Det er trygt å si at Tarzaned er en mann av lidenskap. Det er svært få mennesker som bryr seg mer om spillet, men det er verdt å nevne at han også gjør en levende ut av det. Han kan faktisk ha en meget giftig historie og hans synder var ikke helt glemt, men han noe reformert og har sin egen lojale fanbase som muntre ham opp, selv i tider da Tarzaned gråt under en strøm som følge av å bli utestengt på Twitch. Alle må svare for seg selv om han er en god person og deservers tilgivelse, vurderer hvordan Tyler1 var en gang den mest giftige spilleren i verden og deretter en eller annen måte blir ansiktet av League er underholdere. Tarzaned til denne dag er en aktiv spiller, innhold skaperen og en av de mest kontroversielle personligheter i historien til League of Legends.

More posts
28. august 2020

League of Legends Eternals Forklart

League av Legends ‘Eternals’ er en av de siste tilskuddene til spillet; de lar deg vise frem den nyeste statistikken eller milepæler til andre aktører i samfunnet, noe som kan bli en flexing konku...

Read more