TSM Doublelift Interessekonflikt Controversy

Det har vært en håndfull store historier som har brutt i Esports nyheter, hvilke typer som er omfattet av Richard Lewis eller noen av samme kaliber. Slike historier blir beryktet, som WeBuyPower kampfiksing-skandalen, Syndicate, og Tmartn CSGO gambling skandale, og Watch sensurere spillere over støtte fra Hong Kong protester for å beskytte sine interesser i Kina.

Denne historien, mens kanskje ikke synes å være på linje med de ovennevnte, er det absolutt noe som kan sette en fet, og plagsom presedens.

Konflikten fokuserer utelukkende rundt to tall, den legendariske League pro Yilian “Doublelift” Peng, og Aileena “Leena” Xu.

Doublelift hadde spilt for Team Liquid for en gang i løpet av 2018/2019 sesongene, men ble benched etter håndtere personlige motivasjonsproblemer. Uavhengig av dette, var han fortsatt en tier-en spiller, og så ble ansett å være en verdifull forretnings for laget.

Hva blir interessant er at Team Solo Mid, eller TSM, var de å plukke Doublelift opp. Presidenten i TSM er Alieena, Doublelift kjæreste.

Dette skaper en tilsynelatende interessekonflikt som er påbegynt før kontrakten ble signert enda.

Med leder av teamet å være partneren din, ville du har å anta at noen strenger ble trukket for å bringe Doublelift om bord, selv om han er en helt rimelig spiller for å plukke opp.

Mens ufarlig på dette punktet, det er hva TSM gjør fremover som er å heve en masse øyenbrynene.

Som president i TSM, Alieena hovedmål, og ansvar er å beskytte og prioritere velvære for TSM selskap og merkevare fremfor alt annet i hennes profesjonelle liv. Ofte innebærer denne rollen gjøre vanskelige valg, som å kutte spillere som ikke presterer. Ser du hvor vi skal med dette?

Hvis Doublelift begynner å ha motiverende problemer med hensyn til å spille som han har en bevist banerekord på, er Alieena kommer til å være i stand til å ta beslutningen om å benk eller handle kjæresten bort på grunn av selskapet?

I en enda worst-case scenario, er Alieena stand til å kutte Doublelift fra besetningen i tilfelle at han begynner å spille galt?

På toppen av det, er det også bekymring med hensyn til den kraft som Doublelift nå holder i organisasjonen. Med kjæresten sin å drive selskapet, har han effektivt frie tøyler av teamet hans, eller i det minste, er uten tvil den med mest trekk og makt.

Situasjonen er fortsatt spiller ut som i juni 2020, så vi er nødt til å vente og se hva TSM gjør som svar på kritikken om at det har rettmessig mottatt.

Hvis du er interessert i å lese mer, sjekk ut vår artikkel om de beste League of Legends spillere: https://www.boostroyal.com/blog/The-Best-League-of-Legends-Players-in-the-World

More posts