TFT Posisjonering Mechanics

Hvordan å posisjonere dine enheter i Teamfight Tactics er en av disse bitene av kunnskap som skiller de gode spillerne fra middelmådig. Dessverre er TFT strategi ikke så svart og hvitt som bare sa "dette går her."

Som de fleste konkurrerende spill, hvor du bruker dine enheter er helt kontekstuell og situasjonell. Men det er noen stift grunnleggende regler som du kan dra nytte av for å bygge dine egne strategier.

Før du kommer inn posisjonering, skjønt, må du sørge for at du har god teamsammensetning. Som en tommelfingerregel kan du ikke gå galt, komponere din TFT lag på samme måte som du ville en LoL team. Det vil si, DPS, tanker, og støtte / nytte.

TFT Posisjonering Fundamentals

Med karakter og enhetsbasert ressursforvaltning Esports, er det en gylden regel at du må huske på når du spiller. Denne regelen er å sikre at du er enheter er aktive. Med andre titler, betyr dette at de tjener en bestemt funksjon. I TFT, betyr det at de er aktivt involvert i kampen.

Derfor bør du ønsker å være posisjonere dine enheter på en måte at de kan både gi og trygt motta skade for å bygge opp sin ultimate meter.

Dette er hva du baseline strategi bør dreie seg om. Du ønsker å bli avstøpning en endelig med mesteren hver runde. Hvis du finner ut at enhetene er døende før da, så må du gå tilbake til tegnebrettet.

Når du har det grunnleggende kunnskap boret inn i hodet ditt, blir alt om i spillet taktikk. Hvordan tilpasse løpet av slutten av spillet er det som skiller de gode spillerne fra de fantastiske spillere.

Dette er hva vi kaller tilpasningsevne. En spillers ferdigheter til å endre sin plan på fly for å optimalisere det mot sin motstander. Tenk på det som en meget convoluted runde stein saks papir.

Du skjønner, hva mange nye TFT spillere gjør, er at de lærer sin strategi, og de holde seg til det. De går på autopilot modus og bruke den samme formasjonen hver runde. Selv om dette kan fungere å spille mot en lavere kaliber av motstanderen, hva de finner er at de aldri kan nå de høyder de aspirerer til.

Du må vite hva enheten er bra mot hvem og være i stand til å forutsi hvem du sannsynligvis kommer til å stå overfor off mot når spillet kommer i de sene stadier.

Etter det, er det et spørsmål om observasjon og erfaring. Snarere enn hopper på twitter når kampen er i gang, tune inn og ta hensyn til hva enhetene gjør. Du trenger å lære om deres atferd. På denne måten er du i stand til å forutsi resultatet av en gitt teamet kampen mer nøyaktig.

Når du har alt dette ned, er alt du trenger å gjøre å lære meta og holde opp. Dette er ikke bare hva vinnere er populære, skjønt. Det inkluderer posisjonering tendenser, samt de ulike gruppesammensetninger som folk tar til slagmarken.

More posts
26. mars 2020

Nyttige verktøy til League of Legends

League av Legends er et spill som er i stadig endring. Selv for noen av de beste spillerne der ute, til tider kan det være vanskelig å komme opp med en idiotsikker strategi når du spiller dine Cha...

Read more