Suksessen bak LoL

League of Legends eller LOL er en av spillindustriens mammuter. I 2014 ble det sitert rundt 27 millioner aktive daglige spillere. Tallene forventes å gå høyere. Så hvordan oppnådde League of Legends sin enorme suksess?

 • Stiger og rangeringer gir spillere noe å håpe og til og med å skryte av
 • League of Legends har et rangeringssystem som lar deg hoppe i de forskjellige rekkene når du har oppnådd et bestemt forhold mellom seire og tap. Spillerne vil da spille rang for å kunne gjøre rede for ferdighetsnivå. Spillerne kan også velge å spille uten å bli med i systemet som gjør det mulig for spillere å glede seg og ha det gøy.

  • Lagdynamikk har en tendens til å stimulere spillere til å oppmuntre og rekruttere vennene sine - Et flott lag vinner lagt til spill
  • LOL-spillet er et lagspill med 3v3 eller 5v5 format. Selv om du kan bruke alternativer for solo- eller duokø når du spiller med fremmede, i det øyeblikket du begynner å spille med LOL, vil du ønske å bli med på et lag eller opprette et selv. av venner som kommuniserer godt og forstår hverandres stil forventes å gjøre det bedre enn et team bestående av fremmede. Så snart du begynner å spille med venner, vil du motta invitasjoner fra andre venner til å spille enda mer.

   • The Fame, Fortune, Glamour
   • League of Legends er til syvende og sist spennende å spille og se på. har betydelig utviklet en meget konkurransedyktig spillscene kombinert med premiepotter som når millioner. fra forskjellige land i verden som har etablert et og som også er sponset av større selskaper. De spiller ofte på stadioner belastet med fans som er beskrevet av noen som rockestjerner i verden.

    Suksessen til League of Legends er betydelig oppnådd av mange forskjellige medvirkende faktorer. Dette har utmerkede funksjoner, kan enkelt spilles og meget konkurransedyktig. Det er mange bemerkelsesverdige og imponerende aspekter ved League of Legends som virkelig fanger oppmerksomheten og interessen til millioner av spillere.

    Ikke rart dette er så populært og veldig etterspurt for spesielt blant de siste generasjonene. Suksessen til League of Legends er hovedsakelig avhengig av de utallige spillere som nedlatende spillet. Det er de som ligger bak den fortsatte suksessen og populariteten til League of Legends. Spill nå og ha det gøy.

More posts