Spørsmålet om makt Creep i League of Legends

League of Legends er en av de Esports titler som stadig har nye vinnere og elementer som blir lagt på toppen av balansering og patching spillet.

I motsetning til Call of Duty, som sjelden ser et betydelig nytt innhold, og bare virkelig ser flekker, The League utviklerne Riot har en hard tid når det gjelder å balansere LoL.

Det er ikke bare noen nerfs og buffs at teamet har å tenke på, det må også tenke på hvilken innvirkning nye vinnere kommer til å ha på meta og hva skranker finnes for det.

Dette er hvor spørsmålet om kraften kryping kommer i.

For de som ikke er klar over, er makt krype et problem som er eksklusivt til mester basert Esports titler, men ikke begrenset til MOBAs. Spill som Rainbow lider av det, også.

Med strømmen kryping, problemet er at når et nytt innhold og vinnere frigis, kraften av den gamle, allerede eksisterende elementer og helter avtar kontinuerlig.

Du skjønner, for å lage en ny mester verdt å spille og kjøpe, må det være kraftigere enn det som allerede eksisterer, noe som betyr at de neste utgitt helten må være enda kraftigere, så den neste, og så videre.

Til slutt, vil du se en eksponentiell makt forskjell mellom de nye vinnere ledende meta, og OG vinnere som har stått bak.

Det er en komplisert ting å bekjempe mot, og Riot erkjenner at.

En av de mest betydelige barrierer for å kjempe mot strømmen creep er basert på hvor League er utformet. Det er ikke en stein, saks, papir design av mester A slår mester B, og så videre. I stedet, det slår mester A mester B med mindre mester B betyr X og Y og spesifikasjoner for Z, og A mester ikke gjør X, Y og Z.

Forhåpentligvis kan du se problemet der.

Uansett hvor vanskelig det kan være, er Riot en multi-milliard-dollar selskapet. League of Legends alene er verdt $ 15 milliarder dollar. Dette betyr at det ikke kan være for mye rom for tilgivelse når du opererer på en skala som er langt på toppen av bransjen.

Forhåpentligvis kan vi se Riot mer vellykket kamp makt krype i lappene fremover fordi som spillet er akkurat nå, blir det vanskelig å spille mot meta å bruke noen av de eldre mesterne, som gjør spillet bedervet og kjedelig.

More posts
9. august 2020

Hvordan Hyper Roll i TFT

Hyper rullende er en spesiell TFT strategi som har eksistert i en stund nå. Til tross for det, er det fortsatt innhyllet i mystikk for de fleste Teamfight Tactics spillere. Hva, når, hvorfor, og h...

Read more