Rangert Systems i Valorant: Hva er det?

rangert systemer i Valorant er der for å markere suksess når du er i konkurransemodus. Når dine ferdigheter vokser i spillet, du kommer til å komme seg gjennom sin ranking system. Dette inkluderer en rekke nivåer og divisjoner. Det primære målet for Valorant er å få til høyest mulig rang.

Opplåsing konkurrerende modus

Før du kan konkurrere i konkurransemodus, har du til å fullføre de 20 klassifisert treff i Unrated modus. De påvirker ikke rangeringen, men de gir deg en idé om hvordan spillet kommer til å arbeide. Her kan du eksperimentere med ulike agenter og taktikk tilgjengelig.

Når du har spilt de og de fem Hent treff, du kan spille i konkurransemodus. Men du kan alltid gå tilbake til Unrated Mode, og den er tilgjengelig uavhengig av rang i Valorant.

rekkene og Tiers Forklart

I konkurransemodus, du kan klatre rang stigen. Det er åtte fulle rekker. De har alle tre nivåer (én til tre), bortsett fra den siste.

rekkene i rekkefølge omfatter:

 • Jern (1, 2, og 3)
 • Bronse (1, 2, og 3)
 • sølv (1, 2, og 3)
 • Gold (1, 2, og 3)
 • platina (1, 2, og 3)
 • Diamond (1, 2, og 3)
 • Immortal (1, 2, og 3)
 • Valorant eller Radiant (entall)

  Når du deltar i en konkurranse i Valorant, du er koblet sammen med partier som er like i rang innen to nivåer av deg. Derfor, hvis du er på Silver rang, kan du møte bronse, sølv, platina, gull, eller Iron rekker.

  Men systemet kommer til å avgjøre hvor mange spillere du har i motsetning til de andre lagene og matche rettferdig.

  Hvis du ikke har konkurrert i 14 dager, er rang skjult, men ikke går bort. Du må spille en konkurransedyktig kamp for å bli aktiv igjen.

  Klatring gradene

  Når du vinner kamper i konkurransemodus, kan du klatre i gradene. Men den måten du vinner også tatt hensyn til. Hvis du dominere hele kampen, kan du stige til et høyere nivå eller hoppe over en helt. Dette skjer ofte i tidligere rekkene, for eksempel bronse eller jern. Personlige forestillinger er mindre viktig i de høyere gradene.

  Når du kommer Valorant eller Radiant (som det nå kalles), er dette den høyeste rang for spillet. Rank evaluering vedvarer, og du kan få degradert. Dette er imidlertid basert på hvis du vinner kampen, og hvordan det ble oppnådd.

More posts
19. juli 2020

League of Legends - Staten SoloQ

League har hatt et problem toksisitet for en stund. Så mye som vi kanskje ønsker å benekte det, er det et faktum.

Spillet ble beryktet i hodet av å spille andre Esports title...

Read more