Picking the Right League of Legends Playstyle for You

League of Legends er et enkelt spill med en massiv læringskurve. Med over 130 mestere er det umulig å mestre dem alle. Det er viktig å ikke prøve å lære dem alle, og i stedet fokusere på å mestre to mester.

Ideelt sett bør du mestre to mester med forskjellige lekestiler. Ikke bare gir dette deg et alternativ for sikkerhetskopiering hvis din primære mester allerede er i bruk, men det lar deg også endre spillestilen din for å betjene laget ditt bedre.

En og én rolle

Det er tre hovedroller på én rolle i League of Legends. Dette er tanken, duellisten og varierte. Hver av disse rollene tilbyr helt forskjellige lekestiler og gir ulike tjenester til teamet.

Tanker fungerer som en skadesvamp, og tvinger alle fiender til å målrette dem. Tanken kan ta på seg flere fiender samtidig på grunn av deres enorme mengder rustning og helse. Mens deres skadeutgang typisk er lite, kan det ta to eller tre fiendens mestere å bringe en godt spilt tank ned.

Duelist er League sin melee DPS-rolle. Disse mesterne har høyere rustning enn rangert DPS, men mindre takker tanken. De fungerer som en mellomrolle, i stand til å absorbere skader og takle den ut igjen.

Rangerte mestere er først og fremst skadeforhandlere. Når en passende DPS-mester på riktig måte spilles, kan løsne enorme mengder skade på fienden, men de kan ikke ta mye skade. En fiendens mester kan lett overmann en rangert mester hvis de kan lukke gapet mellom dem.

Midt bakke roller

League tilbyr også roller for spillere som ønsker en mer balansert mester. Disse rollene fungerer like godt i solospill og lagspill.

Mordere kan skape en snøballfordel takket være deres høye mobilitet og skader på sprengene. Det kan være vanskelig å holde følge med en leiemorder, og de kan lett brukes til å lokke deg inn i en felle.

Kontrollmagasiner er et utmerket valg for å få ned minions. Selv om de også kan være nyttige mot fiendens mestere, presterer de best mot grupper av minions takket være deres AOE, effektområde, angrep. Disse angrepene gjør mindre skade på enkeltmål, men kan brukes til å sende store grupper av fiender raskt når de brukes riktig.

Roamers er store forsterkningsmestere. Dette er takket være deres evner som gjør at de raskt kan krysse kartet. En roamer kan være den første som kommer når du ber om sikkerhetskopiering. Hvis du først og fremst vil være en forsterker, er dette rollen for deg.

Heavy Hitters

ADC-klassene er de vanskeligste møtene i spillet, men i likhet med varierte DPS er de sårbare for angrep. Disse inkluderer Hyper-Carriers, lane bullies og utility-klasser. Hver av disse kan dele ut store mengder skade, men de presterer generelt best som en del av et team.

Noen mester i disse klassene kan også være ganske kjedelige i begynnelsen av en kamp. Når du planlegger og forbedrer karakteren din, gir de imidlertid mulighet for mer brukerinteraksjon.

Konklusjon

Å bestemme spillestilen din i League of Legends avgjør ikke bare din rolle på laget, men også hvilke mester du spiller som. Prøv hver av de forskjellige stillingene til du finner de to du liker best, og mestre en mester for hver.Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now
More posts
22. juli 2020

Valorant Rangert System Forklart

Er du en fan av multiplayer første-person taktisk spill, Valorant? Formålet med Valorant er å arbeide i team på fem og forsøke å ødelegge motstanderens side. Etter hvert som du avanserer gjennom o...

Read more
11. august 2020

Mest populære League Streamere

Selvfølgelig er det uendelige League streamere som kan følges. Husk, League of Legends er et svært populært spill. Mange produsere innhold om det, og det meste av det er funnet på Twitch plattform...

Read more