Overgangen mellom Comps i TFT

I TFT, forstå hvordan tilfeldige enheter synergize sammen og hvordan du kan overgangen fra en teamsammensetning til en annen er nøkkelen til seier. Alle ønsker å vinne, så hvordan kan du spille med det du fikk mer effektivt? Overganger krever utarbeiding kunnskap (som du trenger for å forstå hvorfor enkelte vinnere utmerke seg i ditt lag comp). Det krever også at du identifisere hva fienden teamet bygger, som counterbuilding er avgjørende (du ikke ønsker å bygge et lag som har en forferdelig matchup mot dine fiender).

Noen tips for å vurdere mens overgangen kan virke innlysende, men er likevel svært viktig å huske. First things first, må du kanskje oppgi en teamsammensetning for en annen hvis du mister, så du blir eliminert tidlig er noe du bør prøve å unngå. Du bør også endre opp laget ditt hvis den nåværende teamet du har motvirkes av dine fiender. Ikke glem at du ikke bare vil tier 1 enheter på laget ditt, så du bør prøve å finne noen tier 4 eller tier 5 vinnere å runde laget ditt ut.

På samme måte hvis du ikke finner den rette forkjemper for komp eller fiendene allerede har som mester, så du trenger å gå over laget ditt til en annen, muligens mindre ideell komp. Tilpasning til den nåværende situasjonen er det viktigste å vurdere når du spiller til TFT, som du ikke alltid kan stole på å få heldig og finne vinnere du leter etter. Naturligvis, du mister noen 10g her og der som du prøver å hamstre noen enheter samtidig finne ut hva laget ditt kommer til å bli. Et lag som ikke overgang eller tilpasser er et lag som kaster.

En spiss som kan gjøre overgangen mellom sammensetningene i TFT er erfaring. Øvelse gjør mester, og huske hva vinnere fungere godt sammen, og som ikke er en åpenbar, men ofte oversett, tips for når det gjelder overgangen. Hvis din erfaring er mangelfull, og med se en streamer eller pro spill kan få deg førstehånds innsikt du leter etter.

Overganger krever engasjement, som du har å selge vinnere for å gjøre plass til bedre seg. Hvis du allerede har et godt grunnlag, kan du ikke ønsker å selge din beste mester med en gang bare for usikkerhet om hva fremtiden kan bringe deg. Du har mye tid i TFT fritt vurdere alternativene og investeringer, som overgangen handler om synergi. Har du forplikte seg til en all mech-pilot troppen, eller er du villig til å forplikte seg til den beryktede Astro Snipers lag comp? Hvilke elementer har du den fordelen teamet komp du leter etter?

spesifiserings spiller en stor rolle for laget ditt i TFT, så du må huske på de ulike elementene som RNG spiller i hvordan du går over i TFT. Men det er ikke å si at det er en helt flaks-basert spill. Tilpasning til din situasjon er den viktigste egenskap å ha for å vinne i TFT, som det gjør det mulig å gjenkjenne hvilke elementer og vinnere har du best kan arbeide for deg i fremtiden. Overganger krever investeringer og identifisere hva dine fiender har, så du må finne ut hva som fungerer best sammen i denne aktuelle spillet.

More posts
20. desember 2021

Beste Wild Rift Champions

League av Legends Wild Rift var en fullstendig suksess i alle regioner. Forstå hvordan man spiller det er ikke komplisert i det hele tatt, slik at alle kan mestre mester de ønsker.

Read more