Nyttige verktøy til League of Legends

League av Legends er et spill som er i stadig endring. Selv for noen av de beste spillerne der ute, til tider kan det være vanskelig å komme opp med en idiotsikker strategi når du spiller dine Champions. Heldigvis finnes det LoL verktøy der ute som kan hjelpe deg spille ditt beste. Disse nettsteder og programmer oppfordrer deg til å bli en bedre spiller. Du kan analysere dine spiller, lære av noen utrolige spillere fra hele verden, og oppdage elementer i spillet som du kanskje ikke har kjent eksistert.

LoLSumo

LoLSumo er en app for telefonen. Du kan skrive inn navnet på Summoner og umiddelbart se hva statistikken ser ut. Det er som å ha et spill ekspert i håndflaten. Applikasjonen gir også ut tips for noen Champion. LoLSumo er perfekt for å analysere ikke bare dine data, men at dine motstandere også. Det er perfekt for alle typer League of Legends spiller som ønsker å bli bedre i spillet.

OP.gg

OP.gg er en annen analyse verktøy som gjør noen ganske fantastiske ting. Her kan du se repriser av fantastiske kamper som lar deg lære av de beste. Det er en av de mer populære apps som kan analysere kampene dine og lar deg se hvordan du rangerer blant annet summoners. Enhver League of Legends statistikk du trenger, OP.gg har det. Hvis du trenger å finne ut hvilket område du mangler i når det kommer til å spille, laste ned dette umiddelbart.

LoLclass

Dette nettstedet er en fin måte for nybegynnere å flytte opp i spillet. Det viser hvem de beste Champions er i alle posisjoner. Den gjør det mulig for en ny spiller til å fokusere på de som er øverste ledd i den aktuelle meta. LoLclass har også mange guidebøker som tillater deg å lære om hverandre mester og analysere sine statistikker. Pent skrevet blogginnlegg på nettstedet hjelpe deg å få enda mer spill kunnskap fra andre som kjenner LoL grundig. Begynn her hvis du ønsker å se dine statistikker øke dramatisk.

Mobafire

Mobafire er et nettsted som er stappfullt av strategien bygger. Du kan diskutere og lage disse bygger for multi-player online arena. Det faktum at du kan ha live chat med andre erfarne spillere er bra fordi du kan får ideer fra hverandre for å forbedre dine kamper. Det er også et område som viser hvordan Champions spille mot andre Champions. Hvis du fortsatt lære spillet, bruker du dette verktøyet til å hjelpe deg å vite hvem som er hvem i LoL.

Mobalytics

Mobalytics er en annen app som kan hjelpe deg umåtelig. De har en Gamer Performance Index som hjelper deg å finne områder der du kan forbedre. Mange spillere som dette programmet fordi de har sett sine spille bedre i store sprang bare ved å følge anbefalingene satt videre.

League of Legends verktøyene er der ute for å hjelpe deg til å bli den beste spilleren du kan være. Dra nytte av hva hvert nettsted og verktøyet har å tilby å bedre din spilling og øke dine statistikker.Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now

More posts
30. august 2020

Nemnda System of League of Legends

Som de fleste online spill, spiller alle å ha en god tid. Dessverre, noen ganger ting kommer ut av kontroll, og en spiller krysser en linje. År siden, Riot Games kom opp med en måte å løse dette p...

Read more
24. august 2020

The Story of Reckful: Hvem var han?

Byron Daniel Bernstein er ikke et navn som de fleste vet. Men hans online alias var Reckful, og det var et navn folk anerkjent og jublet. Denne mannen ble født i 1989 og døde i juli 2020. Han er e...

Read more