Ny innsats mot giftighet

RIOT er i ferd med å introdusere et nytt system for å redusere League of Legends dårlige rykte for spillertoksisitet, som fremdeles er et konstant problem på alle nivå i spillet. Det er normalt at et konkurrerende spill ikke bare gir glede men frustrasjon mens du spiller. Problemet med dette fenomenet oppstår når spilleren reagerer på stress. Unødvendig å si, en stor andel av spillerne reagerer på dette stresset med giftig oppførsel.

Hvordan dette nye automatiserte systemet fungerer er at når en spiller har blitt rapportert for å ha blitt verbalt voldelig etter et League of Legends-spill, vil systemet undersøke saken og deretter avgjøre om spilleren skal straffes eller ikke. I løpet av få minutter fra spillets slutt vil systemet sende en e-post til den rapporterte LoL-spilleren som inneholder et såkalt 'reformkort' som deretter vil inkludere en chatlogg med de fornærmende meldingene, og den vil også inneholde varigheten av forbudet som kan være rundt to uker eller permanent.

Vi gleder oss til å se disse nye endringene i spillet. Øyeblikkelig straff kan ha en stor og behagelig effekt på spillet hvis gutta på RIOT kan fullføre planen sin uten store feil i forbudssystemet. Hvis testene deres går bra, forhåpentligvis vil vi kunne se det nye spillerreformeringssystemet komme live på alle servere.

Men dette er ikke alt RIOT har i tankene. Oppgraderinger vil også gjøre det mulig å forbedre systemet og legge til nye funksjoner. Her er noen som vi har lært av RIOT de siste dagene.

• Reformkort i klienten
• Oppfølgingsvarsler for spillere som rapporterte en spiller som ble straffet. • • Oppgraderinger for chat og rangerte begrensninger • Oppgraderinger for å gjenkjenne negativ spilloppførsel som forsettlig mating. • • Anerkjennelse av utmerkelser og belønninger for positiv atferd og kommunikasjon
More posts
28. november 2019

Blir det en League of Legends 2?

Bare i tilfelle en utvikler tjente retten til å tenke og vurdere å lage en oppfølger, er det Riot Games. Multiplayer Online Battle Arena eller MOBA-spillet i dette studioet populært kjent som Leag...

Read more