Noen faktorer som kan garantere å vinne i LoL

De fleste online spillere vet at League of Legends eller LOL er et meget konkurransedyktig spill utelukkende av Riot Games. Dette lar deg føre krig mot andre roboter eller spillere på tvers av mange forskjellige kamparenakart. Dette spillet er topprangerte over hele verden og spilles av millioner av spillere hver dag.

Når du spiller League of Legends, kan visse faktorer garantere et jevnt og vinnende spill. Disse er som følger:

 • Forsikre deg om at du legitimerer deg CS -CSing eller Creep Slaying gir deg Creep Score (ellers kalt CS) og er antallet minions eller monstre du har drept. Det er som det måtte være, du må få den endelige hiten på fienden din slik at poengsummen din blir bedre. Du kan stjele CS fra de andre medlemmene av teamet ditt, selv om du kommer deg inn og gjør den siste hiten. Dette er dårlig oppførsel - og er en av de raskeste tilnærmingene for å fortrenge deg fra gruppen din. Vær langsiktig og høflig drepe så mange minions og monstre som mulig, men prøv likevel å forhindre stjeling av drap fra lagkameratene dine.
  • Forutsi dine motstanders bevegelser eller minst prøve
  • Forsøk å komme til hodet til motstanderne. Du må også prøve å tenke på deres mest strategi eller flytte. Det fungerer generelt ikke åpenbart - enkeltpersoner velger ikke den mest fornuftige eller intelligente spillplanen.

   • Sørg for å kommunisere godt med gruppen eller teamet ditt
    • er avgjørende for å lykkes! Hvis du ser at motstanderen skal oppnå noe - for eksempel at en av deres mester er et sted du ikke forventet at de skulle være, er det bedre å advare laget ditt.
     • Oppdag din rolle
     • Spill mange forskjellige mestere i alle rollene, og gi mening om hvilken kombinasjon som fungerer best for deg. I slike vil du oppdage og det du setter pris på og er egnet til, noe som gir deg bedre ytelse og hyggelige opplevelser.

      • Finn ut hvordan du kan motvirke takking
      • Hvis du blir banket eller bakhold, må du forsikre deg om at du vil kaste så mange ødeleggende trollformler. Mange har en tendens til å få panikk når de blir overveldet, flailer rundt og dør uunngåelig. Derfor må du være rolig og forvente at et bakhold alltid kan være rett rundt hjørnet, og du bør ha alle sølene klare.

       Det er mange tips og faktorer du kan se, men så langt er de som er nevnt over de beste og kan garantert garantere deg et jevnt og vinnende LOL-spill.

More posts