Nemnda System of League of Legends

Som de fleste online spill, spiller alle å ha en god tid. Dessverre, noen ganger ting kommer ut av kontroll, og en spiller krysser en linje. År siden, Riot Games kom opp med en måte å løse dette problemet. At løsningen var tribunalet system.

Hva var nemnda System of League of Legends?

Nemnda System of League of Legends (LoL) var ment å hånden ut disiplin til spillere som brutt reglene. Interessant nok var Nemnda består av andre LoL spillere. Når noen rapportert et brudd, medlemmer av nemnda var i stand til å gjennomgå saken og se om spilleren gjorde faktisk gjør noe galt. Dette var spillskaper måte å fortelle spillerne fungere som et fellesskap for å bestemme hvordan spillet skal spilles.

Når en spiller ble rapportert, ville mange medlemmer av nemnda vurdere saken. Det overveldende flertall av nemnda måtte bli enige om en skyldig dom før en dom er delt ut. Spilleren mottar en form for disiplin fra enkel straff til en midlertidig stans til en permanent ban.

Er det noen gang kommer tilbake?

For flere år siden, domstolen systemet ble fjernet fra spillet. Foreløpig kan spillerne fortsatt rapportere overtredere men klikke på det røde utropstegn på slutten av en økt. Imidlertid er skyldige eller uskyldige dommene ikke lenger avgjøres av en gruppe av jevnaldrende. I stedet er det fastsatt basert på en algoritme. Det tar hensyn til antall spillere som klaget, hvor ofte spillerne har blitt rapportert, og hvorfor de ble rapportert. Mens systemet er ikke en eksakt vitenskap, det gjør det ta seg av jobben raskt.

For tiden er det ingen planer om å bringe tilbake nemnda. I stedet spiller rapportere et problem på slutten av en spilløkt. Siden hver bevegelse i spillet er logget, inkludert samtaler, er det rimelig lett for det nye systemet til å ta affære. Hvis selv negative boksene er sjekket, får spilleren de skyldige dommen.

Er spillet bedre med det?

Når det kommer til nemnda, er det en debatt om hvorvidt spillet er bedre uten. Totalt tilfeller blir hørt mye raskere fordi de ikke krever faktiske folk til å dømme dem. Men når det menneskelige element av vedtaket er fjernet, enkelte detaljer kan gå tapt. Dette kan være både en negativ og en positiv punkt, avhengig av hvordan du ser på det.

Noen spillere føler at det er viktig å ha andre spillere skal gjennomgå klagen. En ivrig spiller er bedre i stand til å avgjøre hvorvidt klageren var ute av linjen. Dette noen ganger resulterer i ingen overbevisning når de føler en var hjemlet. På den annen side, de som blir rapportert mener at prosessen er rettferdig. Mange spillere tror de spiller innenfor reglene, og at deres brudd falle innenfor reglene.

Hovedsakelig, det kommer ned til personlige preferanser. Siden Riot Games viser ingen tegn til å bringe nemnda tilbake, det er hvordan det vil bli i overskuelig fremtid.

More posts
28. november 2019

LoL - Er dette et godt spill?

Vil du prøve å spille League of Legends? Dette spillet er enkelt å lære, til tross for at det trengs mange ting og mekanikk. League of Legends er også en god startpakke i MOBA-er, spesielt hvis du...

Read more
27. november 2019

LoL Account Creation Guide

Her er en rask guide til opprettelse av League of Legend-kontoen. LoL er et fantastisk MOBA-spill tilgjengelig online. Det er gratis å spille, og helt sikkert vil du bli hektet i det øyeblikket du...

Read more