NAs Håp på League of Legends Championship

Team Liquid: NA håp ved League of Legends Championship

Med Cloud9 eliminering, er det nå Team Liquid tid til å skinne i 2020 League of Legend Championship. På grunn av Cloud9, som var NA stjerne, å bli eliminert, Team Liquid har blitt nummer én team for å representere NA.

I mange år Cloud9 var en til å gjøre det gjennom til sluttspillet. Likevel, dette raskt endte da Cloud9 ble sparket fra verdens konvensjonen. Spørsmålet nå er: "Hva er Team Liquid gjør for å prøve å fylle de store skoene igjen av Cloud9?"

Team Liquid er utstyrt med AD carry Tactical, som er en spirende unge stjernen. Sammen med dette, er teamet også består av Broxah, Impact, Jensen, og CoreJJ. Alle disse spillerne håper å slette sine tidligere feil ved å levere en sterk utvikling i verdens.

Det er samtaler som Team Liquid står en god sjanse for å få en gunstig gruppe tegne og blir sendt til sluttspillet.

mer om 2020 League of Legends Worlds Championship her

Hva er håp om NAs Team Liquid på League of Legends Championship?

En av de mest åpenbare håp om at de fleste lagene håper å oppnå i League of Legends Championship er å vinne mye, samt vinne konsekvent. Team Liquid håper å oppnå dette og levere en sinnsykt holdbare relevans. Teamet forstår behovet for dette håpet, da dette er en kvalitet at de må ha for å bli det sentrale arven team.

Team Liquid har ikke hatt denne muligheten til å representere NA på en slik måte, så Cloud9 ble alltid sett på som det sterkeste laget blant alle NA. Likevel, nå er det tid for Team Liquid å skinne som de blir sett på som NA beste representasjon i Worlds. Team Liquid håper å opprettholde denne ledende og ønsker å levere en episk ytelse for å sikre at de forblir som den ledende team for NA.

Cloud9 har gjort finalen syv ganger siden 2014 Summer Split. Men laget har bare vunnet én gang. Team Liquid håper å selv dette ut og presentasjon at teamet er på samme nivå som Cloud9 ved å ta hjem en seier.

Team Liquid ultimate håp er å bli NA topp ytelse team og tjene NAs regionen arven tittel. Teamet håper å fortsette å være en hoved rivalisering mot de andre lagene i NA, da dette kan gi episke resultater. Deres mål er å hjelpe generere mest intense beste av femmere, de mest dyptgående historier i LCS, og skape de villeste handler.

Medlemmene av Team Liquid håp å gi tung konkurranse, samt tung kameratskap. Team Liquid ønsker å være i en lignende posisjon til CLG når de konkurrerer i League of Legends Championship, i motsetning til det av C9.

Team Liquid mål er for medlemmer å etablere dype obligasjoner med medlemmer av andre lag. Dette gjør at teamet å få ekstern hjelp fra andre organisasjoner, samt å hjelpe disse andre organisasjoner.

Alle disse målene bidra til å bygge Team Liquid ambisjon om å sette NA på kartet og har Team Liquid sett på som drivkraft i NA organisasjonen. Vinne League of Legends Championship, eller plassere skikkelig kan bidra til å oppnå dette målet.