Mest populære League Streamere

Selvfølgelig er det uendelige League streamere som kan følges. Husk, League of Legends er et svært populært spill. Mange produsere innhold om det, og det meste av det er funnet på Twitch plattformen.

Når du har fått tusenvis av mennesker streaming det, kan du finne det utfordrende å finne riktig match. Men vi har kommet opp med en kort liste over noen League Streamere kan det være lurt å vurdere følgende.

Doublelift

Yiliang Peng er bedre kjent som Doublelift, og dette tegnet er kjent for å være en LCS stor. Han er faktisk en god ADC-spiller og har en trygg holdning, noe som gjør ham populær blant fans over hele verden. Han er også humoristisk og utadvendt, slik at seerne blir alltid engasjert. Selv stream ganger kan dyppe gjennom profesjonell sesongen, hvis han går live, får han utallige seere i en hast.

Tyler1

Tyler Steinkamp er kjent som bedre Tyler1 og er et topp streamer for League av Legends. Han har nok av seertall og etterfølgere. Men han pleide å bli kalt den mest giftige spiller LoL, så han fokuserer på å holde en aggressiv og høyt streamer på denne plattformen. Han kan hype opp publikum og fokuserer på å være selvsikker. Derfor er han en elsket gallionsfigur her. Uavhengig av hva andre synes om hans personlighet, han er alltid en entertainer først.

TF Blade

TF Blade er blitt kalt den mekaniske geni for en stund. Ashkan Homayouni er hans virkelige navn, og han prøver alltid å være best på hva den gjør. Han er den øverste kjørefelt spiller og har dominert den nordamerikanske delen. Han har også gjort mange turer til andre regioner for å rang som nummer en, også. Han er veldig lidenskapelig, så hans stream persona er ofte som en person av myndighet. Han kommer til å fortelle deg at det er, selv om du ikke ønsker å høre det.

SirhcEZ

Med all roping du er sikker på å høre fra de andre streamere, kan du se Chris Enteria (SirhcEZ) å trappe ned. Han har vært en League of Legends streamer i mer enn fem år, og sannsynligvis ikke har skreket en gang i løpet av sine videoer. Han har vært en topp-lane-spiller av høy rangering siden Sesong 3, selv når han spilte mot Dyrus og andre topp fagfolk. Nå er han kjent som en chill League streamer. Du er sikker på å ha en veldig avslappende opplevelse med sin ro og kjøle oppførsel.

Yassuo

Hammoudi A. er Yassuo, men folk også kaller ham Moe. Han var en sen Bloomer og bare kom på Twitch scenen i 2016. Likevel er han svært energisk og ønsker å få en reaksjon fra andre. Derfor er hans stil å få respons, enten det er negativt eller positivt. Slike engasjement nivåer hjulpet ham å bli en fremtredende League streamer.

sleipe

Zachary Scuderi (sleipe) er en original League topp streamer. Når Cloud9 først tok fagfolk med storm, ble han starter Twitch spillet. Faktisk var han en proffspiller som ønsket å være en del av streaming scenen. Hans tidlige bekker hadde alle ler, og han holder med samme persona i dag. I tillegg er han veldig konsekvent.

More posts