Mest overveldende mestere i League of Legends

I et spill så stort som League of Legends, med over 130 spillbare mestere og vokser, er det umulig å holde hver karakter perfekt balansert. Selv Blizzard, som har hatt 15 års praksis, kan ikke holde sitt, relativt begrensede, klassevalg balansert.

Med den uunngåelige ubalansen av et så stort antall mestere å velge mellom, stiger noen til den anerkjente ‘OP’ rang. Nedenfor er noen av de mest overveldende mesterne i spillet for øyeblikket.

Top Lane

Darius


Darius er et utmerket valg for solo-kø. Han stiger gjennom gradene som toppmester og kan for tiden skryte av en imponerende 50,16% seiersrate. Selv om det er regnskap for individuelt spillerens ferdighetsnivå, er det tydelig at Darius er en mester å vurdere om du vil blåse konkurransen bort.

Evnen som gjør Darius så farlig er hans Hand of Noxus-angrep. Dette angrepet gir store mengder skade gjennom hele spillet. Takket være dette kan Darius bruke tankartikler for å redusere skadene hans, uten å ofre DPS.

Yasuo

Yasuo, The Unforgiven er en annen OP Top-Lane-mester. Yasuo skalerer godt etter hvert som spillet skrider frem, men lyser i begynnelsen av kampen. Hans høye bevegelighet og skader på bristen gjør Yasuo dødelig i en til en kamp. Hans høye mobilitet lar ham også lett flykte når det er nødvendig.

Jungel

Xin Zhao


Xin Zhao blir raskt en favorittkarakter å bære kamper. Xin Zhao er snøballmester. Det som gjør ham unik, er at han ikke trenger mange drep for å snøball. Etter bare noen få drap, snøballer han i en utrolig mektig mester som raskt kan ødelegge fiendens mestere før de til og med har tid til å reagere.

Mid-Lane

Zed


Zed har først nylig kommet tilbake til relevans. En stund brukte spillerne knapt Zed etter å ha blitt nerfed, men med nylig oppdaterte oppdateringer har han hatt glede av en oppblomstring. Zed gjør latterlige mengder skade på fiender, men det er ikke det eneste som gjør ham til OP. Hans endelige angrep kan få ned omtrent hvem som helst på kartet, til og med en tank. Når det gjelder råskadeeffekt, er Zed en kraft som man må regne med.

Hvis du ønsker å spille som Zed, kan det hende du må søke deg litt rundt. Han har for tiden en forbudssats på 9,13%, så forvent å gå glipp av det sporadiske spillet hvis du bare vil bruke ham.

Ahri

Den ni-halede reven har alltid vært en populær mester og har konsekvent vært på toppen av listene. Hun har sett noen dråper, men klarer likevel å holde seg relevant. Med den siste oppdateringen har imidlertid sjarmegenskapene blitt enda mer nyttige. Med sin nåværende sjarm-evne, kan Ahri avbryte påfølgende dash-evner. Lykke til å komme seg bort fra Ahri nå.

Bot-Lane

Ezreal


Ezreal holder sin plass på OP-listen takket være den høye skadeutgangen. Han klarer seg også ekstremt godt i lagspill. Ezreal kan også skryte av en trygg spillestil, noe som gjør ham vanskelig å beseire i 1v1.

Konklusjon

Riot jobber alltid for å balansere karakterene deres bedre, og gjør det ofte at flere mestere blir overmannet. Det er en ondskapsfull syklus som sannsynligvis vil fortsette så lenge spillet selv.Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now
More posts
28. november 2019

Blir det en League of Legends 2?

Bare i tilfelle en utvikler tjente retten til å tenke og vurdere å lage en oppfølger, er det Riot Games. Multiplayer Online Battle Arena eller MOBA-spillet i dette studioet populært kjent som Leag...

Read more