Mest kjent League Boosters av All-Time

Elo boosting er en tjeneste som League of Legends spillere bruker til å øke sin elo. I hovedsak er det å gi den dyktige spilleren tilgang til kontoen din. De spiller som du øke dine plasseringer. Ofte øker er en betalt for tjenesten. Noen boosters er så bra at de gjør dette som en fulltidsjobb.

Det er noen spekulasjoner om at boosting er ulovlig. Dette er ikke helt tilfelle med mindre du er i Sør-Korea. Generelt kan du bli utestengt for å bli tatt øker; Men med det sagt, det er mye gråsoner som ikke gjør det veldig enkelt og entydige.

Spørsmålet står, hvem er disse boosters? Er hver booster det samme? Svaret er nei. Noen boosters er bedre enn andre. Akkurat som noen tegn er bedre å bruke for å øke.

Hvem er de beste Boosters?

DOPA er kjent som en av de beste spillerne Solo og en av de mest berømte boosters. Mens mange spillere endre sin mester bassenget for å tilpasse seg situasjonen, han aldri gjør, i stedet foretrakk å bruke samme bassenget. Han var kjent for å øke ekstremt lavt rangerte spillerne, bronse Five, hele veien opp til å være nummer én Challenger. Interessant, dette fikk han utestengt fra profesjonelle konkurransespill og turneringer. Men dette gjorde ikke stoppe ham fra å øke. I stedet sluttet han å spille konkurransedyktig og flyttet bare til å være en booster.

RATIRL var, på en gang, den mest berømte boosters. Han har beveget seg bort fra å øke og er nå en fulltids-streamer. Men før han ble kjent som nummer én Twitch jungelen, fikk han beryktet fra å øke. De fleste fant ham for å være en giftig spiller. Kombinasjonen av unektelig dyktighet og forferdelig holdning gjort ham både aktet og foraktet samtidig.

Jensen er en annen spiller som fikk et midlertidig forbud for å øke. Hans profesjonelle karriere ble satt på vent, og måtte vente til sesong fem gjenopprettes. Jensen begynte å øke i soloer, men til slutt ble uteksaminert å forsterke lag. Dette er en sjelden forekomst og tjent ham litt ekstra berømmelse. I dag har han flyttet fra å forsterke og spiller på et profesjonelt team.

beste tegn for å øke

Ved avspilling lol, forskjellige figurer brukes til forskjellige formål. Det samme gjelder når spillerne får styrket. Dette er delvis fordi boosters ofte har sine egne preferanser. Men det er noen tegn som brukes av omtrent alle booster.

Katarina er en favoritt blant boosters, men kanskje ikke for amatører spillere. Mens hennes passive ferdigheter tillater henne å gjøre det bra alene, krever hun rask tenkning og raske reaksjoner. Dyktige spillere så godt med Katarina.

Riven har gode mekanikere, noe som er grunnen boosters elsker henne. hun kan vinne, selv i mindretall, noe som gjør henne berømt for både boosters og lavere dyktige spillere.

Jax er en annen foretrukket karakter. Dette er fordi han er en sen-spillfigur. Han kan komme tilbake fra randen og deretter dominerer fram til slutten av spillet.

Boosting er et populært alternativ for mange. Verve hjelp av en booster og se hvor raskt elo kan stige