Mest forhatte League of Legends Champions

Det er mange League of Legends vinnere som spillere over hele verden kjærlighet og ofte bruker for sine rangerte kamper. Men noen vinnere også hatet av samfunnet. Grunnen til all hat kan være på grunn av kompliserte mekanikere, irriterende flytte sett, eller overmannet trekk, noe som kan gjøre mester irriterende å spille som, eller å gå mot.

Mens å like eller mislike en mester er en helt subjektiv mening, er det noen vinnere der mange spillere er enige om at de er absolutt irriterende i noen form for kamp. Hold lesing for en liste over de mest forhatte vinnere av League of Legends samfunnet.

Teemo

Teemo har vært en av de mest mislikt vinnere i League av forklaringer for en lang tid. Dette er fordi mange spillere hevder at han er svært komplisert å passe i alle lag, noe som kan gjøre at teamet ubalansert og mer sannsynlig å tape.

I løpet av de siste sesongene, begynte Teemo å få konstant nerfs, noe som gjorde ham til en karakter med lav helse- og kort rekkevidde angrep. Men dette kan mester fortsatt være utrolig irriterende hvis han har spilt skikkelig på grunn av hans usynlighet evne.

Denne mester er grei å bruke, men på grunn av sin lave statistikk, kan det være vanskelig å vinne kamper med ham.

bruse

Fizz er en av de mest forhatte vinnere på listen, ikke fordi han er vanskelig å bruke, men fordi han er veldig irriterende å gå mot. Denne mester har meget høy mobilitet og alvorlig skade. Men det som gjør ham spesielt irriterende er at han er vanskelig å mål.

En stor Fizz spiller kan utnytte sine mekanikere og drepe alle i nærheten av ham. Noen av hans mest irriterende evner er ‘Playful Trickster’, som gjør det umulig for ham å få målrettet, og ‘Urchin Strike’, som gir en mye skade.

Zoe

Zoe kontinuerlig fryktes på grunn av sin langtrekkende angrep. Mens noen andre vinnere kan kreve mye dyktighet til å trekke et effektivt angrep av, Zoe kan bare one-shot din mester fra lang avstand.

En annen irriterende funksjon er at hennes ‘Sleep Trouble Bubbles’ er vanskelig å unngå, og hvis du tar disse, kan laget ditt være i en masse trøbbel. Totalt Zoe er hatet fordi hun er irriterende å gå mot, men noen mennesker faktisk elsker henne på grunn av hennes kraftige angrep.

Shaco

Hvis du noen gang gikk inn i en kamp mot Shaco, har du sannsynligvis har frustrert umiddelbart. Hvis ditt lag ikke kan møte ham på riktig måte, kan han dominere en hel kjørefelt lett, noe som setter hele kampen i fare.

Det mest frustrerende mekaniker av denne mesteren er hans ultimate ‘hallusinere’, som skaper en klone av ham som angriper fiender i nærheten. Når klonen blir drept, eksploderer det og skaper tre bokser som også omhandler skade. Denne mester er vanskelig å dominere, og hvis du ikke vet hvordan du skal unngå ham, er du i trøbbel.

Tryndamere

Denne mester kan være umulig å slå hvis den andre spilleren vet å bruke ham. Hvis Tryndamere bruker sin ultimate ‘Undying Rage’ på deg, blir han immun mot skade i fem sekunder, noe som gjør ham til en svært irriterende mester til å gå mot.

Hans ultimate er ikke den eneste farlige ting om ham; hver evne gjør ham vanskelig å slå i de fleste kampene, spesielt 1v1 seg.

Konklusjon

Noen elsker dem, og noen mennesker hater dem, men en ting er sikkert: Hvis du noen gang gå mot disse vinnere, må du være forberedt på en tøff tid !

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now