Mest etterlengtede spillene i 2020

2020 har vært litt av et år! Uansett om du er en gamer på PlayStation, Xbox, Nintendo eller PC, deler vi fem av de mest etterlengtede spillene for året.

Cyber ​​2077

Det kommende datarollespill utviklet av CD Project. Det kommer til å bli utgitt på Microsoft Windows, PlayStation og Xbox. Cyber ​​2077 er basert på en serie av videospill fra Cyber.

Det er et første perspektiv spill hvor spilleren legger ut på en serie oppdrag. Utførte oppdrag oppnå spilleren erfaringspoeng, som deretter låse enkelte våpen.

Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales, er en kommende action-eventyrspill som ble utviklet av Insomniac Games. Dette spillet er bare kommer til å være tilgjengelig på snart å bli utgitt PlayStation 5.

Spillet er en fortsettelse av den Spider-man-serien, som fokuserer på karakteren, Miles Morales som er mysteriously bitt av en genetisk modifisert edderkopp. Spillet fokuserer på Miles forsvare sin by, Harlem, fra gjenger og mafiabosser. Den opprinnelige Spider-Man, Peter Parker gjør en opptreden i Spider-Man. Miles Morales

Breath av Wild 2

Forgjengeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 ble opprinnelig utgitt i 2017. Nintendo utviklet denne action-eventyr videospill og det kommer til å være tilgjengelig for spill på alle Nintendo-plattformer.

Som tidligere Zelda-spill, spillerens mål var å utforske den rike og fullføre oppdrag. En ting som spillere av Zelda-serien kan fortsette å nyte er evnen til kontinuerlig å ha flere alternativer til å fullføre et oppdrag.

Final Fantasy VII Remake

Fortsetter Final Fantasy serien er Final Fantasy VII Remake. Spillet blir lansert for PlayStation-konsoller hvor spillere kan forvente en blanding av real-time action og strategi sammen til én.

Final Fantasy Remake spill har vært en av Playstations store suksesser, som i de tre første dagene av en av lanseringer, over 3,5 millioner eksemplarer ble solgt.

Halo Infinite

For de som foretrekker den første-person perspektiv, er Halo Infinite satt til lansering i 2020. Det fortsetter Halo-serien som den sjette kapittel. Halo Infinite er satt til å bli utgitt på Microsoft Windows og Xbox One og X-serien. Halo Infinite er angitt i den Halo ringen mens de følger på tidligere historie linjer fra Halo-serier.

Uavhengig av din spillkonsoll preferanse, vår topp fem kamper er sikker på å holde deg opptatt!

More posts