Mest Giftig League of Legends Pros

League of Legends er svært populære. Dessverre, i løpet av årene, har det blitt smittet med giftige spillere. Mesteparten av toksisitet kommer fra å bli flammet eller diskutert på. 98% av spillerne sa de hadde blitt diskutert i løpet av en økt. 79% si den som plager fortsatte etterpå.

Uheldigvis er toksisiteten ikke bare gjennom bann. Mange spillere har også rapportert å ha blitt trakassert gjennom gjentatte frien, seksuelle forslag, sendte uønskede gaver og blir forfulgt utenfor spillet.

Jensen

Jensen, som en gang var kjent som inkarnasjon, ble forbudt i 2013 for dosering andre spillere og velig verbalt misbruke dem. På den tiden skulle han få en levetid forbud. Mens han sluttet å spille under hans tidligere konto, begynte han å utføre under andre navn og coaching medspillere. Den delen var gjennom 2015 sesongen, var Jensen gjeninnsatt og spiller nå for Team Liquid.

Mithy

Mithy er en annen spiller som har mottatt en midlertidig ban fra lol. Han fikk sin forbudet for å være giftig i solo køen. Før han forbudet, fikk han en $ 500 bot på grunn av sin oppførsel. Tilsynelatende, dette hindret ikke hans veier. Til tross for gjentatte advarsler, han stadig brukte rasistisk art, trakassert andre spillere, og ble verbalt fornærmende. Hans forbudet varte mindre enn et år, og av 2015 sesongen, ble Mithy spille igjen. Foreløpig er Mithy en LoL coach og har bestemt seg for å forlate sin profesjonelle spillerkarriere i det siste.

Dardoch

Dardoch er en annen velkjent toksisk spiller. I 2016 fikk han en to-ukers forbud fra spillet. I motsetning til andre spillere, ble hans forbudet ikke overlevert av skaperne men fra hans team og treneren. Angivelig har han problemer med mange gruppemedlemmer, som skapte seg en bit av friksjon. Uansett hva treneren prøvde, problemene vedvarte, derav suspensjon. Han tilsynelatende lært av hendelsen og fortsatte å spille med Team Liquid etter at suspensjonen.

IWillDominate

IWD eller IWillDominate kan bli sett på som en suksess for toksiske spillere. I 2012 ble han suspendert for giftige oppførsel, har alle sine kontoer permanent stengt og suspendert i ett år fra League Championship Series. Han brukte tid av som selvutvikling og returnerte et år senere med en endret navn og en ny holdning.

Tyler1

Tyler1 er kanskje den mest toksiske spilleren gjennom tidene. Hans utskeielser var godt kjent og utbredt, noe som fikk ham til å motta en ubestemt forbud i 2016. Han skal ha trakassert andre spillere, var forsettlig fôring, krenket deling og innkjøpsregler og målbevisst brøt sportsånd regler. Interessant, selv om mange spillere følte han var åpenbart giftig og fikk hva han fortjente, mange andre fans ble svært opprørt og trodde han ikke ble behandlet rettferdig. I 2018, Tyler1 tilbake til spillet og hadde spilt siden den gang.

toksisitet er en uheldig del av online spill. Den noe anonym natur spillet kan gjøre spillerne opptre med ondskap. Riot Games har prøvd hardt å straffe fornærme spillere, men mange mener det er fortsatt arbeid som må gjøres

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now

More posts
15. februar 2021

Nye spill av Riot-spill

Er du klar til å starte 2021 med en rekke nye og oppdaterte spill av Riot?

Selv om 2020 var et forsøkt år, og en som resulterte i noen dårlige press, gjenoppretter Riot-spill...

Read more
28. november 2019

LOL tips for ultimat spillsuksess

Uansett spill individer spiller for, ønsker de fleste å bli bedre, og dette gjelder også for det berømte spillet League of Legends. Hvis du ønsket noen tips for å forbedre, gå videre og ha en veld...

Read more