LoL Mest undervurdert, men veldig kraftige tegn

League of Legends eller LoL er full av veldig mektig helt brukt om og om igjen i kamper på nettet. Imidlertid ser noen ansikter ut til å vise seg mindre enn andre til tross for at de er like verdifulle som deres mer berømte slagmark-brødre. Det er grunnen til at vi kommer til å trekke frem to av de undervurderte heltene som hver spiller må bli vant til hvis de vil ta kontroll over spillet sitt, og kontrollere feltet.

Blitzcrank

Dette er en av de misforståtte karakterene i LoL-spill. Dette tungmetalldyret blir ofte tvunget til å oppfylle jobben som en tank når han i virkeligheten er en støtte-DPS-mester gjennom og gjennom. Blitzcrank overdrive-talent er en typisk nærkamp DPS-steroid, mens førstegangsevnen hans blir gjort for å forstyrre og ødelegge alvorlig skade. Dette er ikke kraften fra tanks, så det gir ingen mening hvorfor mange spillere spiller ham som en mesteparten av tiden.

Han er en ledende verktøymester, ettersom hans varemerke rakettgrepkraft gjør at han kan ta mester fra avstand og deretter videresende deg og dine lagkamerater. Dette fantastiske trekket er en episk innledende ferdighet som tar mye trening for å mestre, men kan være effektiv i de rette hender. Denne helten er en bemerkelsesverdig minionsbonde, ettersom hans ypperste kan sprenges for å ta ut en hel krypevennlighet hvert tretti til seksti sekund.

Janna

Selv om hun ikke er fremmed for kamp på høyt nivå, ser Janna ut til å bli sett mindre og mindre på dette tidspunktet i tilfeldig online matchmaking. Hun er en ekstremt verdifull støttemester som er en mester i mange bransjer, gårdsdrift, dytter, beskytter og avbryter. Hennes hvirvelvindkraft med litt evne kraft, gjør at hun kan ta ut hele bølgene av minions av avbrutte hele lag i kamp med dens knock-up-effekt. Hun har en ekstremt kraftig, langsom trylleformel som hun kan bruke til å jage motstandere eller forhindre at lagkameratene blir drept eller slukt opp ved å forfølge fiender.

Hvis fiendene dine klarer å få en hånd på den stadig unnvikende Janna eller hennes godt beskyttede allierte, har hun til og med en rustning som kan sette i gang med seg selv, et tårn eller en venn. Hennes skjold er heller ikke bare beskyttelse på kort tid; den skalerer godt med AP og kan sikre 1000 ganger skade. Janna kan også gi massemengder skade for den sikrede brukeren.

More posts
6. april 2022

Faker bryter fortsatt poster med T1

Lee "Faker" Sang Hyeok er allment ansett som den beste LOL-spilleren hele tiden, og fortsetter å sementere det beste stedet i spillet. Samlet sett har han og hans team, T1, satt og ødelagt flere p...

Read more