LoL - Er dette et godt spill?

Vil du prøve å spille League of Legends? Dette spillet er enkelt å lære, til tross for at det trengs mange ting og mekanikk. League of Legends er også en god startpakke i MOBA-er, spesielt hvis du tenker på å komme inn i dem. Imidlertid avhenger nivået av entusiasme med League of Legend om du er ny i dette spillet eller ikke, eller du er en uerfaren spiller som blir møtt med noen vanskelige tider.

LOL er et av de mest spilte online spillene over hele verden av gode grunner. Millioner av individer spiller dette spillet, og de fleste av dem har absolutt sett det er verdt. Noen spiller LOL fra tid til annen, og noen spiller kontinuerlig, og alle kan bevise at League of Legends er et så bra og morsomt spill å spille. Du kan også finne ut at LOL-spillet er bedre spilt med venner, for å spille solo.

Hvis du begynner, vil dette være utfordrende og grovt for deg. Riot fikk mange arbeider for å sikre mye bedre opplevelser for nye brukere. Smurfene kjører noen ganger utbredte, tutorials er utdaterte, og nivå 30 kan bli slitsomt etter en god stund. Når du prøver å flate opp, vil du innse at det er mye mer mekanikk enn det du kanskje har innsett. Nivå 30 er også helt forskjellig fra nivå 28 og 29.

Toksisitet kan være et problem. Med League of Legends som et gratis spill, kan hvem som helst laste ned dette. Hvis spillerne har blitt utestengt for sine trekk eller handlinger permanent, gjør de det mulig for noen å opprette flere kontoer. Det er til og med noen tilfeller som fører til IP-forbud, og dette betyr at de personene som blir kastet ut på grunn av dødsulykker eller rasemessige slurver kan komme tilbake lett og deretter gjøre det igjen under en ny konto. Dette skjedde mange ganger før. Det er rettferdig også å si at anonymitet er en så kraftig ting.

Hvis du ender med å misbruke dempeknappen, blir dette mer utholdelig. I tillegg, hvis du spiller med vennene dine, blir dette mye moro og spenning. ELO fikk fin vekt på det når han snakket om dette til andre individer med samme interesser.

Dette kommer ned på om du har det moro eller ikke. LOL, hva betyr dette spillet for deg? Er du lei av å spille? Så ta deg en pause. Lek med vennene dine senere. League of Legends er morsomt, og det er verdt det. Bare du som en spiller kan ha ditt endelige ord.