LoL Clash Forklart

Clash er et spesielt fin idé som synes å være, for nå, ganske mye eksklusivt til League of Legends.

Den tjener som en in-spill turnering, men ikke på den samme måte som er rangert gjør. I stedet er det en ekte, dedikert turnering med bare noen få steder opp for grabs og faktiske premier blir satt på linjen.

Selv om det ble innført tilbake i 2018, det trengs for å bli satt på sidelinjen på grunn av tekniske problemer. Heldigvis ser det ut til at Riot har strykes ut alle bretter, og modusen fungerer som må forventes.

Annenhver uke, åtte fem-spiller lagene kommer til å konkurrere i en tre-runde cup, med forskjellige braketter for de ulike ferdighetsnivåer av spillere.

Clash-systemet er utrolig godt satt sammen i forhold til andre lignende skapninger innenfor andre Esports titler.

Den har en genuin roster låsefunksjon, hvor hver deltakende lag må ha sin roster sluttført før en bestemt tid før turneringen starter.

Etter det, får du en kort speiding vindu. Dette er en fase unik for Clash der du kan se motstanderens statistikk, så vel som deres foretrukne vinnere. Dette gjør det mulig å utarbeide strategier på forhånd for dine motstandere, åpner opp en helt ny lag med taktisk gameplay for spillere på et høyt nok ferdighetsnivå.

I motsetning til for eksempel Gamebattles, Clash har et lag etableringen system i spillet. Kapteiner kan plukke deres team navn, logo, og tag, og invitere spillere til å bli med som de ønsker.

Som laget ditt steder vel i flere og flere turneringer, du låser opp flere logoer og tilpasningsmuligheter for laget ditt, og gir deg noe ekte å vinne.

For å delta i en turnering, spillerne må ha en billett. Disse billettene koster 975 blå essens eller 195 Riot poeng, og de er overførbar mellom deg og dine venner.

Du har også muligheten til å bruke 975 Riot poeng på en premie billett, som kommer til å øke gevinsten som du mottar.

typisk belønning for Clash-spillere er Victory poeng. Over tid kan disse punktene legges opp for å låse opp nye logoer for laget ditt, eller nye bannere i Summoner Rift.

På slutten av tre kamper, du også kommer til å motta en belønning basert på hvorvidt du har kjøpt en standard eller premium billett.

Selv lave stående lagene får XP øker som belønning, og de høyere gradene tendens til å motta hud skår samt permanente skins for sine vinnere.