LoL Build Guide

League of Legends er et ekstremt konkurransedyktig spill som krever mye dyktighet og strategisk tenking for å kunne overliste fiendene dine. Denne artikkelen vil hjelpe deg å bli en av de beste LOL-spillerne der ute hvis du følger denne LOL build-guiden.

Først bør du alltid støvler og tre hk-potter med stort sett hver rolle i spillet. Det er viktig å gjøre dette, slik at du vil være i stand til å engasjere deg eller trekke deg raskt tilbake med bevegelseshastigheten du har og holde deg i kjørefelt lenger med hjelp fra HP-pottene.

Masteries and Runes er avgjørende for å vinne banen. Felles mestringsbygg for en AD-bære er en 21/0/9 bygg og for tanks en 0/21/9 bygg. Dette er ikke det samme for alle, men du vil finne det etterpå. Runer er kampspesifikke og kan finne det i den komplette LOL build-guiden.

Summoner-staver må gå slik. Hjelp blir blitz og eksos. AD Carry får leges og blinke. Midt blir antent og blitz. Topp blir antent og spøkelse / blitz. Jungle får blitz / eksos og slå.

Når du spiller som en jungler, må du være oppmerksom på banene hele tiden. Når du ser en overextend-kjørefelt, som er når de har presset seg forbi midtveipunktet i banen i tårnet ditt, må du banke den banen så raskt som mulig.

Når du spiller en AD-bære, må du kjøpe noen Doran's Blades hvis du har gull, da det vil hjelpe deg å lage tankskip, og dette gir deg mye skade og liv stjeler.

Hvis du spiller AP Mild lane, må du ta deg noen Doran's Rings og et par avdelinger, slik at du kan avlegge buskene på begge sider for å forhindre at de blir hånet.

Hvis du spiller Toppfelt, ta en avdeling så enkelt som mulig og legg den i elven nær utkjørselen fra deres blå buf når du har spilt på den øverste lilla siden. Hvis du spiller på den blå undersiden, så legg den i tribusken nær jungelutgangen.

Denne League of Legends-byggeguiden vil gjøre deg til en god spiller og samtidig hjelpe deg med å få ELO veldig raskt. Du må også vurdere Elo å øke tjenesten fordi dette lar deg få en hvilken som helst divisjon du ønsker opp til utfordreren. Å kjøpe LoL-boosting er en god måte å sikre at du får en kampanje som du jobbet så hardt for.

More posts